Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Merhaba arkadaşlar , Dün bi gönderi açmıştım cihaz ile ısınma alakası diye. Dün yaptıklarım. 720p ekrana almak çözülmedi Bütün ayarları vs kapatmak... View Post
Selamünaleyküm Bi tane s4zoom buldum ama satıcı üst ekran lensi yok diyor bu ne bilen var mı kamerayı etkiler mi veya çalışmasını? NOT.: bugün... View Post
S23 FE CİHAZINI KULLANALI 9-10 AY OLDU SIKINTILI GÖRDÜĞÜM DURUMLAR ŞUNLAR - 9 -10 AYLIK ZAMAN DİLİMİNİN % 80 NİNDE TELEFON SÜREKLİ SICAK YADA ILIK... View Post
Always on display %5 civarı olması normal mi View Post
Uygulama hiç açılmıyor sorun ne acaba View Post
S24 ULTRA cihazımı satmaya karar verdim , ne alacağıma daha karar vermedim ama samsung bu gidişle daha çok müşteri kaybeder , koskoca samsung gibi bir... View Post
s22 sızıntı oldu mu plus da olmuş ama duz seride bulamadim bulan var mi View Post
Enineboyuna06 kardeşime teşekür ediyorum sag olsun dun gece yardimci oldu S23 cihazima kurulumu yaptik şuanlik cok guzel View Post
User | Likes Count |
---|---|
1405 | |
1321 | |
1264 | |
1045 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
40 | |
36 | |
33 | |