Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Merhaba2 yıldır çok sayıda ekran koruyucu aldım. Bütün ekran koruyucular ekranın sağ tarafında ses açma tuşunun biraz üstünden başlayıp kilit tuşunun... View Post
Arkadaşlar güncellemeyi yapan kişiler herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? View Post
Beta biraz sıkıntılıda View Post
Merhaba arkadaşlar ben 18.05.2025 tarihinde gelen One ui 7 güncellemesini yaptım bu güncellemesi sonrası telefonum aşırı ısınmaya başladı ve şarjı ise... View Post
hareketli fotografi videoya nasil ceviririm View Post
Full Mobil veri ve Bluetooth açık saate bağlı, 120hz, Qhd+, konum açık, karanlık mod, ekran parlaklık ortalama %40, sizce ekran süresi nasıl? Bir... View Post
Duolingo'da 463 günlük serim vardı. Normalde serimi kaybettiğimde altı test çözerek geri kazanabileceğimi söylüyordu Duolingo, ama bu... View Post
Artı ; -Hala kasmıyor sıfır donma -şarj hızında düşme yok 0-100 1 saatte doluyor -yağ gibi akıyor hızı mükemmel Eksi; -Güncellemelerle kamera... View Post
Subject | Likes |
---|---|
27 | |
25 | |
24 | |
21 | |
20 |
User | Likes Count |
---|---|
1750 | |
882 | |
735 | |