cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy s23 Şarjı Çabuk Bitiyor

(Topic created on: a week ago)
179 Views
Avangard
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bu hafta Galaxy s23 satın aldım. Kullanmadığım uygulamalar derin uykuda, parlaklık %30'larda, always on display kapalı, performans profili düşük ayarda, sadece instagram, whatsapp, twitter, telefon konuşması ve blu tv kullanıyorum. %100 şarjdan çıkarıyorum, %20'de tekrar takıyorum bu %80'lik kısımda 4,5 - 5 saatlik açık ekran alabiliyorum. Bana çok az geldi. İphone 13'ten geçtim, onun bile ekran süresi çok çok iyiydi. Zamanla düzelme olur mu, kullanan varsa sizde durumlar nasıl? Yazarsanız sevinirim. 

Resolved!
25 Comments
Avangard
Active Level 2
Galaxy S
Böyle olduğunu bilsem hiç almazdım valla, performans olarak memnunum ama pil durumunun böyle olduğunu bilsem almazdım.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Bu 6.0 güncellemesi öncesi pil ömrü iyiydi. Yapay zeka geldi ekran süresi düştü. Her güncelleme sonrası azalıyor. Nasıl iş anlamadım.
0 Likes
emin_tekke
Active Level 5
Galaxy S
Telefonun yeniden başlamayı deneyin.
0 Likes
Avangard
Active Level 2
Galaxy S
Birçok defa yeniden başlattım, sorun pilde bence
0 Likes
Solution
memoli81
Active Level 3
Galaxy S
Ben 1 yıldır s23 kullanıyorum günlük 1 saat agır oyunlar oynarım internet sürekli açık ve sosyal medya da dolaşırım aktif kullanırım tam şarjda 8 saate yakın ekran alıyorum çok memnunum
0 Likes
Avangard
Active Level 2
Galaxy S
Yeni versiyonlarda mı sorun var anlayamadım, yeni alan kim varsa sorunlu. Servise göndereceğim galiba
0 Likes