cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy s23 Şarjı Çabuk Bitiyor

(Topic created on: Saturday)
171 Views
Avangard
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bu hafta Galaxy s23 satın aldım. Kullanmadığım uygulamalar derin uykuda, parlaklık %30'larda, always on display kapalı, performans profili düşük ayarda, sadece instagram, whatsapp, twitter, telefon konuşması ve blu tv kullanıyorum. %100 şarjdan çıkarıyorum, %20'de tekrar takıyorum bu %80'lik kısımda 4,5 - 5 saatlik açık ekran alabiliyorum. Bana çok az geldi. İphone 13'ten geçtim, onun bile ekran süresi çok çok iyiydi. Zamanla düzelme olur mu, kullanan varsa sizde durumlar nasıl? Yazarsanız sevinirim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
memoli81
Active Level 3
Galaxy S
Ben 1 yıldır s23 kullanıyorum günlük 1 saat agır oyunlar oynarım internet sürekli açık ve sosyal medya da dolaşırım aktif kullanırım tam şarjda 8 saate yakın ekran alıyorum çok memnunum

View solution in context

0 Likes
25 Comments
onurbscc
Active Level 7
Galaxy S
🔥🔥🔥🔥
0 Likes
Ozi_S23
Active Level 7
Galaxy S
Maalesef bu aralık güncellemesiyle sürenin uzamış hâli. Ben şu anda 5 saati yeni görmeye başladım ama OneUI 7 ile sürenin 6 saate yaklaşacağını belki geçeceğini düşünüyorum. Birkaç ay sabretmemiz gerek 😊🙏
Avangard
Active Level 2
Galaxy S
Su gibi şarj yiyor, 3900 mh pile bu performans çok kötü ya. Kıyaslamayayım diyorum ama iphone 13 stabilizasyonu ve şarj süresi çok iyiydi. Yeni güncellemeyle de çözülmezse bir yıl kullanır satar elmaya geri dönerim :)
Ozi_S23
Active Level 7
Galaxy S
3900 iyi aslında ama snapdragon 8 gen 2 için biraz yetersiz. Optimizasyon gerekiyor bu da OneUI 7 de yapılacak (umarım)
0 Likes
Avangard
Active Level 2
Galaxy S
Umarım olur, koskoca firma hala şu pil optimizasyonu halledemedi. Sektöre yeni giren Çinliler bile aştı bu problemleri.
0 Likes
Galaxy S
Benim s23fe de öyle oyuna girdim mi bazen 4 defa bile şarja taktığım oluyor😂😂 Buda s serisinin nazar boncuğu olsun
0 Likes
Avangard
Active Level 2
Galaxy S
O da çok fazlaymış ya, isterseniz bir servise götürün baksınlar bataryaya
Galaxy S
Serviste kulaklığı verirken rica etmiştim sağolsunlar bakmışlardı herhangi bir sorun yok iyi gözüküyor dendi geçen uzaktan erişim ile baktırdım 789 defa takılmış ama pil sağlığım orda 100 gözüküyordu görevli bu kadar takılmış ama düşüş olmamış ne yaptınız cihaza diye sordular bende dedim düzenli taktım ama hiç şarjda kullanmadım dedim😂😂
0 Likes
Avangard
Active Level 2
Galaxy S
Uzaktan denetim nereden sağlanıyor böyle hiç bilmiyorum
0 Likes