cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy s23 Şarjı Çabuk Bitiyor

(Topic created on: 12-28-2024 09:19 PM)
78 Views
Avangard
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bu hafta Galaxy s23 satın aldım. Kullanmadığım uygulamalar derin uykuda, parlaklık %30'larda, always on display kapalı, performans profili düşük ayarda, sadece instagram, whatsapp, twitter, telefon konuşması ve blu tv kullanıyorum. %100 şarjdan çıkarıyorum, %20'de tekrar takıyorum bu %80'lik kısımda 4,5 - 5 saatlik açık ekran alabiliyorum. Bana çok az geldi. İphone 13'ten geçtim, onun bile ekran süresi çok çok iyiydi. Zamanla düzelme olur mu, kullanan varsa sizde durumlar nasıl? Yazarsanız sevinirim. 

Galaxy S
4447711 i arayıp kayıt açtırıyorsunuz müşteri hizmetlerinden size 24 saat içerisinde dönüş yapıyorlar smart tutor yüklü olması gerek hem pilden yana ısınmayı ayrıca root yükleme olmuş mu ona kadar görebiliyorlar
Galaxy S
Yoğun oyun sonrası kaç defa takıyorsunuz şarja acaba?
0 Likes
Avangard
Active Level 4
Galaxy S
Hiç oyun oynamıyorum, ona rağmen hızlı bitiyor :)
0 Likes
Galaxy S
O zaman s23 serisinde bir sorun var
0 Likes
Avangard
Active Level 4
Galaxy S
Ha bu arada wipe cache partition yapmak da önbellek temizliği sağladığı için pil performansını artırıyor. YouTube'de videolar var. Onu da denemeni tavsiye ederim.
Ozi_S23
Active Level 7
Galaxy S
Araştırıp denerim teşekkürler 😊
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Yeni almışsınız daha şuan kullanımlara göre kullanım süreleri 15 gün sonra daha da artacaktır
0 Likes
Avangard
Active Level 4
Galaxy S
İnşallah öyle umuyorum bende, ayarları en tasarruflu halde kullanmama rağmen bunu yaşamak can sıkıcı.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Maalesef aynı durumdayım.
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
İlk zamanlar 7 hatta 8 saat ekran süresi aldığım cihaz artık 5 saate şükrettiriyor.
0 Likes