Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S23 ultraya 6.1.1 ne zaman gelecek View Post
Samsung s23ultra View Post
Bu şekilde dosya gibi gönderiyor ve açmıyor karşı tarafta?! Başka uygulamalara normal gönderiyor. View Post
Öncelikle herkese merhaba philips 75pus8505 model bir televizyonum var smart view ile telefonumu bağlamak idtiyorum veyahut deX ile fakat... View Post
Arkadaşlar merhaba. S24 plus ile aranıza katıldım. Teknosadan ürünü satın aldım ve alırken teknosadan 45w Samsung şarj aleti aldım. Şimdi bu şarj... View Post
Samsung’un amiral gemisi serilerinden biri olan Galaxy S23, geçtiğimiz günlerde yeni güncellemesine kavuşmuştu. Ancak bu güncelleme, cihazda bazı yeni... View Post
Çok güzel bir kulaklık gerçekten çok memnunum o konuda gerçekten iyi bir tercih yaptım buds 3 serisinde bazı sorunlar varmış sanırım ondan dolayı buds... View Post
S23 ultra telefonumu one ui 6.1.1 güncelledikten sonra telefonum hem yavaş acılmaya hem yavaş kapanmaya başladı ve kamera 16x 19x arası çekim yapınca... View Post
Arkadaşlar, youtube da birkaç video izledim. Galaxy s10 lara one uı 6.1 android 14 yüklemesi yapanlar var odin programı ile. Gayette stabil sorunsuz... View Post
10 yıllık Android kullanıcısıyım hiçbir markanın hiçbir güncellemesinde pil sağlığı iyileştirmesi diye bir şey olmaz.Yapay zeka özellikleri en başında... View Post
User | Likes Count |
---|---|
637 | |
609 | |
555 | |
513 | |
438 |