Original topic:

Galaxy S23 Kamera Problemi

(Topic created on: 06-16-2024 07:28 PM)
399 Views
Ephesus
Active Level 2
Options
Galaxy S
Selamlar, ocak ayında kendime bir Samsung Galaxy S23 telefon almıştım ve gayet sıkıntısız, problemsiz, hiç darbe aldırmadan kullanıyorum. Ama birkaç gün önce bir fotoğraf çekmek için kamerayı açtığımda şu görüntüyle karşılaştım:

image
Kamera uygulamasını açınca gözüken görüntü
Kamera yakınlaştırmasıyla biraz oynadım ve 1x-10x arası bu görüntü olduğunu, 0.6x-1x ve 10x-30x arası kameranın düzgün bir şekilde çalıştığını gördüm. Bu sorun donanımsal mıdır yoksa kameranın merceğine, lensine bir şey mi olmuş? Kameranın ayarlarını sıfırladım, önbelleği ve verileri temizledim ama düzelmedi. Yardımcı olur musunuz lütfen?

29 Comments
Ephesus
Active Level 2
Galaxy S
Yani kesinlikle 1 aya kadar telefonsuz bekleyemem, aile evinde değilim ve öğrenciyim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam ihtimaller arasında yer aldığını unutmayın lütfen. Ancak telefonculardan en iyi seçenek bu maalesef
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Diretk yetkili servise ver hocam. Sakın tamircilere verme. Yetkili serviste orjinal üretim parçası kullanır. Ve kaliteli bir hizmet alırsın. S23 gibi bir cihaz telefon tamircilerine teslim edilmemeli
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazınızı Samsung yetkili servisine vermeniz en doğrusu olur. Ana kamera (1x) lensinizde problem var sanırım. Garantiden değişim sağlanır. Telefonculara vs. gitmenize gerek yok.
Ephesus
Active Level 2
Galaxy S
Değişim mi sağlanır yoksa kamera düzeltilir mi?
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera değişimi yapılır yüksek ihtimalle. Cihaz değişimi yapmıyorlar. Yazılım da atabiliyorlar. Cihazınızı servise vermeden önce yedeklemenizi tavsiye ederim.
Ephesus
Active Level 2
Galaxy S
Servis modu tarzı bir şey vardı sanırım Samsung ayarlarında, onu açıp göndersem ya?
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef Samsung Türkiye servisi güvenlik politikaları gereğince yazılım atmak zorunda olduklarını belirtiyorlar. Servise ısrarla bu özelliği anlattım ama onların da yazılım atma zorunluluğu olduğunu söylediler. Belki politikada değişiklik olmuştur. Servise gittiğinizde bu modu belirtebilirsiniz. Yinede yedeklemenizi tavsiye ederim. Ne olacağı belli olmaz. Kamera değişimi sırasında yapacakları küçük bir hatada bile anakartı çöp edebilirler. Size tavsiyemdir🙂
Ephesus
Active Level 2
Galaxy S
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Yazılım atma zorunluluğu nasıl bir saçmalık anlamadım, servise gönderdim diye neden telefonumu sıfırlıyorlar 😬
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Ne demek. Maalesef Samsung Türkiye hiç bir zaman güncelliğini sürdüremiyor. Bu sebeple yeni gelen yazılımsal özelliklerden haberleri bile yok. Hele teknisyenler. Parça değişimi ve sıfırlama dışında bir şey bildikleri yok maalesef. Türkiye'de servislere bilgisi olan değil işe ihtiyacı olan işsizler alınıyor. Siz yine şansınızı deneyin belki sıfırlamazlar. Ama yedek bence önemli😃