Original topic:

1 aylık S25 ultra deneyimlerim.

(Topic created on: 12-28-2025 11:30 PM)
313 Views
Ahmet2424
Active Level 5
Options
Galaxy S

Benim deneyimlerim Tamam ile bilinçlendirme içindir. Yaklaşık bir aydır Galaxy s25 Ultra telefonunu kullanıyorum bu telefonda gözlemlediğim şeyler aktaracağım ONEUI 8 ile düzeltileceği söylenen arayüzde uygulamaları seri açıp kapatma olayı ilk 2 hafta doğru düzgün çalışıyor daha sonraki günlerde uygulama açılışlarında ufak tefek takılmalar oluyor Bunun dışında denetim panelini aşağıya indirdiğim zaman Günde en az 4 veya 5 defa takıldığına şahit oluyorum Sanırsam genel olarak bu Samsung'un problemi cihazlar İlk zamanlar gayet normal çalışıyor daha sonraki zamanlar ise aynı şey kesinlikle söylenemez bundan önceki telefonumu s22 ultraydı arayüzde hiç kasma olayı yoktu İlk zamanlar 3 aydan sonra arayüzde takılmalar lag sorunları kamera geçişlerinde donmalar vesaire vesaire bir sürü sorun ortaya çıktı s25 ultra'da kalem desteğinin sona ermesi zaten çok olumsuz bir şey kamera uygulamasında fotoğraf için kullanıyorduk mesela Manzara fotoğrafı çekiyoruz kadrajda çok kişi var kamerayı bir yere koyup Ben kalemin tuşuyla fotoğraf çekebiliyordum s22 Ultra cihazımda Ama **bleep** aynı şeyi yapamıyorum Tabii ki bunun gibi çok Detay var ama anlatmakla bitmez cihazın orijinalliğini sorgulayanlar olacak cihazın tamamı ile resmi Samsung TR cihazı Media Markt üzerinden almıştım ve bir buçuk aydır kullanıyorum deneyimlerim basitçe bu şekilde Şimdi aklıma gelen bir şey ise kamera uygulamasında hala arayüz donması var ara yüzünde kasıyor deneyimlerim bu şekildeydi Bendeki cihaz 512 GB s25 Ultra buraya kadar okuduysanız Teşekkür ederim

2 Comments
MimarSinan
Expert Level 1
Galaxy S
O takılmalar la alakalı navigasyon kısmını tuşlu yap kaydırmalı değil
0 Likes
Ahmet2424
Active Level 5
Galaxy S
Kaydırmalı seçmek istiyorım belki, firma bana bunun stabilizasyonunu yapmak zorunda dostum. Biz firmaya ayak uydurmuyoruz onlar bize ayak uydurmak zorunda
0 Likes