cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 Kamera Problemi

(Topic created on: 06-16-2024 06:20 PM)
567 Views
Ephesus
Active Level 1
Options
Galaxy S
Selamlar, ocak ayında kendime bir Samsung Galaxy S23 telefon almıştım ve gayet sıkıntısız, problemsiz, hiç darbe aldırmadan kullanıyorum. Ama birkaç gün önce bir fotoğraf çekmek için kamerayı açtığımda şu görüntüyle karşılaştım:

image
Kamera uygulamasını açınca gözüken görüntü
Kamera yakınlaştırmasıyla biraz oynadım ve 1x-10x arası bu görüntü olduğunu, 0.6x-1x ve 10x-30x arası kameranın düzgün bir şekilde çalıştığını gördüm. Bu sorun donanımsal mıdır yoksa kameranın merceğine, lensine bir şey mi olmuş? Kameranın ayarlarını sıfırladım, önbelleği ve verileri temizledim ama düzelmedi. Yardımcı olur musunuz lütfen?

29 Comments
KaanErsoyS23
Active Level 8
Galaxy S
Üzgünüm ama donanımsal gibi duruyor
Galaxy S
Kamera verilerini sıfırla düzelmezse garanti gönder geçmiş olsun hayırlı bayramlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamera lensinizde bir çizik meydana gelmiş olabilir hocam. Merceklerde hasar oluşmuş olabilir veya kameranın anakartın bağlantısında bir problem olmuş olabilir. Servisle görüşmeyi deneyin hocam
Ephesus
Active Level 1
Galaxy S
Herhangi bir Samsung yetkili mağazasına gitsem ilgilenirler mi?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Mağaza teknik sorunlarla ilgilenmeyebilir hocam. Yetkili bir servise yönlendireceklerdir. Telefon tamircileride iş yapar ancak işi daha garantiye almak için yetkili servise başvurun bence
Ephesus
Active Level 1
Galaxy S
Telefon tamircileri hiç güven vermiyor, eğer kendim çözebileceğim bir sorun yoksa (önbelleği de veriyi de temizledim zaten) yetkili servise vereceğim o zaman
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yazılımsal bir sorun değildir sanırım. Başka bir kamera kullana uygulamadan deneyin hocam. Aynı görüntüyle karşılaşırsanız servis tek yol gibi
Ephesus
Active Level 1
Galaxy S
Snapchat, WhatsApp, Instagram; hiçbirinin kamerasında çalışmıyor 1x-10x kamera. O zaman servise vereceğim teşekkür ederim. Bilginiz varsa, kaç günde ve ne kadara halleder sizce yetkili servis?
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Ellerinde parça varsa servise verdikten sonraki 2 gün içinde cihazınız tamir olur. Genellikle servise verildikten sonraki gün teslim alınabiliyor. Duruma göre erken verirseniz gün içinde alma ihtimali bile söz konusu olabilir. Tabi bu servisin yoğunluğuma ve parça durumuna bağlı.