cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 FE Fifa mobile kasma sorunu

(Topic created on: 07-06-2024 01:09 AM)
775 Views
canfb
Active Level 3
Options
Galaxy S
Orta grafikte oynamama rağmen fifa mobileyi kasarak oynuyorum sizde de bu problem var mı? Yani güncelleme alan bir modelin fifa mobile kaldıramaması çok çok kötü.
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam güncelleme alan cihaz kaldırmalı kaidesi yanlış. Güncelleme alan cihazın oyunlarda kasmamasını beklemek garip bir düşünce. Sonuçta oyunlar sistemden daha ağır olabilir
canfb
Active Level 3
Galaxy S
Güncelleme alan telefondan kastım nispeten yeni çıkmış olması
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihazdan kaynaklı bir sorun değildir elbette. Oyun optimize edilememiş olabilir hocam.
canfb
Active Level 3
Galaxy S
Oyunun 1 milyara yakın indirmesi var sanmıyorum. eski huawei telefonumda da oynuyordum 2-3 sene önce bir problem yoktu o zamanlar tabi sonra büyük güncellemeler aldı oyun. Ben bu s23 fe modelinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum oyun performansı pek iyi değil bence
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 FE güçlü bir cihaz aslında. Fifa Mobilde PES'e kıyasla çok hafif olduğunu düşünürsek ben öyle düşünmüyorum hocam ya donanım tarafında bir sıkıntı yoktur bence
thgnd
Active Level 7
Galaxy S
İndirdim bende bı ara bakarım diye daha denemedim deneyince yorumlarım
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Can bende sorun yok
Galaxy S
Sende sorun olmaz zaten hocam videonda s23 fe ye çok ergonomik dicek kadar aşıksın telefonuna inşallah uzun yıllar götürür seni 😀
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Nedense bendede dün öyle ara sıra takılma oldu. New State, Pubg oynarım bir sorun olmaz dün fc mobile oynadım ara sıra takılma kasma oldu büyük ihtimalle havaların sıcaklığından dolayı.