Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
S24 pil yemi aldım yüzde 30 pil yedi 1.30 saate niye bu kadar az ekran süresi View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. Engellesem nolur en kötü View Post
geçebilen var mı bu süreyi View Post
S24 pil döngü 320 ama pil sağlığı yüzde yüz View Post
Benim bildiğim kadarıyla 3x optik kamera var ve 3x den sonrasını dijital olarak zoom yaptığımızdı yani 3x de kullanılan optik kamera ile devam... View Post
Bt kulaklık yerine Type C , 3.5mm kullanan yankiler kendilerini belli etsinler View Post
Çok pahalı olmayan üniversitede kalemli işimi görücek bir tablet istiyorum ayrıyeten evde de kullanabileceğim. Sizce bu model güzel mi? Kullananlar... View Post
ONE UI 8 View Post
Samsung one ui 8 tanıtımını yapti Bende (devices tycoonda oyununda) S25 S24 S23 S24 fe s23fe A56 icin dağıtıma çıkardım View Post
Alınır mı yoksa 7 mi alayım View Post
User | Likes Count |
---|---|
723 | |
512 | |
442 | |
426 | |
374 |
User | Count |
---|---|
28 | |
26 | |