cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Donuyor

(Topic created on: 07-05-2024 10:34 PM)
1882 Views
flyrover4280
Active Level 3
Options
Galaxy S
S24 ultra alalı 2 3 ay anca oluyor ancak oyun performansı rezalet. En çok oynadığım Pubg mobile ve lol wild rift oyunlarında sürekli donuyor ve kasıyor. Sürekli oyunu aşağı alıp tekrar başlatmam gerekiyor düzelmesi için ancak sonra tekrar donuyor. Oyunlarda kesinlikle optimize bir cihaz değil. Aşırı ısınıyor... Oyun oynadığımda telefon kalorifer peteği gibi yanıyor. Orjinal kılıfını kullanıyorum ve bu sıcaklık kılıftan parmaklarıma kadat geliyor. Bunun bir güncellemesi yok mu? Yepyeni cihazı sürekli resetlemem mi gerekiyor anlamıyorum. 
13 Comments
Tellioğlu
Active Level 7
Galaxy S
O bahsettiğiniz donma değil. Cihaz belli bir ısıyı geçtiği zaman otomatik olarak fps'i 24 e sınırlıyor. Bu nedenle kasıyormuş gibi hissediyorsunuz. Tek çözümü cihazı soğutmak. Kılıfsız oynamayı deneyebilirsiniz.
0 Likes
flyrover4280
Active Level 3
Galaxy S
Uçları keskin bir cihazı kılıfsız mı oynayayım? Bu otomatik fps düşürmeyi kapatmanın bir yolu var mı?.
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 7
Galaxy S
Ben de aynı sorundan S22 cihazımda muzdaribim. Thermal guardian uygulamasından thermal threshold yükseltilebiliyor ama pek bir etkisi yok. Onun dışında ben bir çözüm bulamadım. Grafik ayarlarını düşürebilirsiniz.
0 Likes
flyrover4280
Active Level 3
Galaxy S
O zaman telefonun güncellemelerle optimize edilmesi gerekiyor. Şu ana kadar en sıkıntı çıkaran cihazı almışım ben ona yanıyorum.
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 7
Galaxy S
Optimize edilmesi kesinlikle gerekiyor. Game booster üzerinde oyun eklentileri mevcut ordaki ayarları kurcalayarak belki sonuç elde edersiniz. Bir deneyin.
0 Likes
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Reis wild rift 120 125 fps lerde oynuyorum donma vs yok valla ısınıyo hafiften oda gayet normal yani zorluyo cihazı 120 125fps ler boru değil
flyrover4280
Active Level 3
Galaxy S
Kardeşim 120fps bir cihaz çıkarıyorsan bunun önlemini alıpta çıkaracaksın. Ben buna verdiğim paraya yanıyorum şuanda. Bir dahada samsung telefon almayı düşünmüyorum. Ben s22 plustan geçtim bu cihaza ve o cihazda 60fps de herhangi donma kasma ısınma olmuyordu. Demekki bu cihazı optimize edilmemiş şekilde piyasaya sürdüler yani keriz silkeleme olayı yaptılar. Kesinlikle bir dahaki model değişikliğimde 20 30k daha fazla verip iphone modellerine geçeceğim. Çünkü iosa optimize edilmeden hiçbir oyun app store yüklenemiyor. Galaxy yada google play storeler gibi değil anlayacağın.
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Reis cihaz miss gibi ne donma var ne kasma gayet memnunum pubg mobilde max 37.2 derece ultra ayarlar senin cihaz sorunludur götür servise hiç bir sorun yok benim cihazda (Kumlanma var oda tüm cihazlarda var artık alıstım zaten güncellemelerle daha iyi olacagını dusunuyorum 3 aya rakip tanımaz) iyi akşamlar boş yere atarlanmana gerek yok Reis
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam oyun eklentileri yükleyin game booster plus dan maks fps ayarını seçin artıdan oyuna girdiğinizde bildirim panelinde game booster ayarları yazıyor ona tıkla ordan pil olacak onun üstüne tıkla altta performansı oto yönet var onu kapat bir de ayarlardan game booster ayarları alternatif oyun performansı aç
0 Likes