cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaksi S20FE 5G Sorunları

(Topic created on: 07-21-2022 03:26 PM)
260 Views
ilkesert
Active Level 1
Options
Galaxy S

Daha önce de bazi ekran problemi paylaşmıştım ve diger sorunlarini paylasmamıştım ama artık yetti. OYUN OYNARKEN GÜCLÜ DIYE BU TELEFONU ALDIM fps drop yiyorum( sadece oyunlarda da değil google da bile ). Ben bu telefonla zevkle oyun oynayamayacaksam ne işime yarar. Dokunmatik sorunu var. Yazı yazarken bazen c tusuna basınca yaklasik 7 8 tane c ye basıyor ve ben bundan da bıktım. Ve başka bir sorunum aşırı ısınma sorunu. Oyunu acmaya çalışirken bile telefon 42 dereceye cikiyor. Şuan tleefonu resetledim bunu yazarken bile 39 40 derece vardır. ARTIK BIKTIM DÜZELTIN ŞU TELEFONUMU.

4 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
bende almıştım tabi o zaman android 11de idi cihaz.. ben elime hoş gelmemesinden dolayı sattim yani zevk vermedi bana ama performans o zaman çok iyiydi android 12 ile sanirim baya dağılmış cihaz çok şikayet eden var.
Galaxy S
Bende de var snapdragon benimkide baya ısınıyor 47 dereceyi gördüm pubg de bi ayar vardi onu yapınca drop azaldı ama hala oluyor bi anda 40 a falan düşüyor bide yaz geldi daha çok ısınıyor telefonla ahizeden konuşamıyorum bazen ama alıştım yani düzeltmezler zaten duzeltilebilcegine inanmiyor
Ferhat190511
Active Level 6
Galaxy S
Bende snapdragon versiyonu var maximum 45 isinyor pubgde onun dışında 35 38 civari sicaklik
Solution
Galaxy S
Merhaba

Birden çok sorun yaşıyormuşsunuz.

Öncelikle (isterseniz ayrı ayrı, isterseniz tüm konular için bir tane) Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Gelen cevaba göre yapılması gerekenleri yaparsınız.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca, normal olmadığını düşünüyorsanız telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla sıfırlanma ihtimaline karşı verilerinizi yedekleyerek Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine telefonunuzu verebilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Konu hakkında detaylı bilgiyi Samsung Müşteri Hizmetleri'nden de alabilirsiniz (444 77 11).

Teşekkürler, iyi günler dilerim