- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Daha önce de bazi ekran problemi paylaşmıştım ve diger sorunlarini paylasmamıştım ama artık yetti. OYUN OYNARKEN GÜCLÜ DIYE BU TELEFONU ALDIM fps drop yiyorum( sadece oyunlarda da değil google da bile ). Ben bu telefonla zevkle oyun oynayamayacaksam ne işime yarar. Dokunmatik sorunu var. Yazı yazarken bazen c tusuna basınca yaklasik 7 8 tane c ye basıyor ve ben bundan da bıktım. Ve başka bir sorunum aşırı ısınma sorunu. Oyunu acmaya çalışirken bile telefon 42 dereceye cikiyor. Şuan tleefonu resetledim bunu yazarken bile 39 40 derece vardır. ARTIK BIKTIM DÜZELTIN ŞU TELEFONUMU.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-21-2022 01:07 PM (Last edited 07-21-2022 01:11 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-21-2022 02:23 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-21-2022 02:33 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-21-2022 03:26 PM in
Galaxy SBirden çok sorun yaşıyormuşsunuz.
Öncelikle (isterseniz ayrı ayrı, isterseniz tüm konular için bir tane) Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.
Gelen cevaba göre yapılması gerekenleri yaparsınız.
Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Ayrıca, normal olmadığını düşünüyorsanız telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla sıfırlanma ihtimaline karşı verilerinizi yedekleyerek Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine telefonunuzu verebilirsiniz.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Konu hakkında detaylı bilgiyi Samsung Müşteri Hizmetleri'nden de alabilirsiniz (444 77 11).
Teşekkürler, iyi günler dilerim