cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Ultra ve Tab S8

(Topic created on: 07-21-2022 11:21 AM)
446 Views
MustafaYılmaz
Active Level 4
Options
Galaxy S

iki cihazı da kullanıyorum Kağıt üzerinde ikisi de aynı işlemciyi kullanıyor verdikleri performans çok farklı. Tab S8 daha az ısınıp daha çok performans gösteriyor ve daha stabil çalışıyor. 

Benim telefonda arıza mı var yoksa normal mi bu durum? Yardımcı olursanız sevinirim. 

11 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
ShiftDelete'nin yaptığı Tab S8 Ultra incelemesinde inceleyen kişi de daha çok performans gösterdiğini söylemişti.
Galaxy S
Yorumunuz için teşekkürler.
Ram MHZ daha hızlı olduğu için daha çok performans veriyor diye düşünüyorum.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ikisi ayri bir sinif tartisilmaz bile
Galaxy S
Aynı işlemciyi kullanan iki cihaz aynı sınıftır bana göre.
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Bende s22 ultra kullaniyorum cihazim isinmiyor snapdragon 512 gb olani benimki bilmiyorum bir **bleep** olurmu bu ozelliklerin ama garantiye mi gosterseniz acaba olmaması lazim yinede ya
Galaxy S
Bende ki 8 gen 1 256 depolama 12 GB Ram sürümü cihazdan memnunum ama tablete kıyasla çok geride servise verirmiyim bilmiyorum
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Bendeki de ayni ama 512 gb olani ayni yani **bleep** olmamasi lazim ama cokmu ısınıyor bir gosterin olmadı iciniz rahat eder kontrol ederler en azindan
Galaxy S
60 dk genshin oynadım telefon 46 derece tablet 40 dereceye ulaştı klima, havalandırma vs kapalı
5 6 ay daha kullanayım sonra satacağım veya değişim kampanyası olursa S23 alırım diye düşünüyorum
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Cihaz büyük olduğu için ısı yayılıyor ve sonuçta daha az ısınıp daha fazla performans göstermiş oluyor