cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme one ui 7

(Topic created on: 04-19-2025 09:26 PM)
115 Views
blackdagger
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

Güncelmiyiz takvimler işlenmiş ordan kontrol edebilirsiniz S22 
#samsung #galaxy #oneuni7 #güncelleme
10 Comments
kHell
Active Level 9
Galaxy S
en erken 11 Haziran gösteriyor çıldıracam
blackdagger
Active Level 3
Galaxy S
Herkesin istediği herkese aynı gün apple gibi dağıtım yapılsa işte gönül ister ama üvey evlat mualmelesini çok seviyor samsung
kHell
Active Level 9
Galaxy S
akıl alır gibi değil ya geçen sene Samsung'un en çok reklam yaptığı telefondur a35. Bari mayısta verseydi
123456_
Active Level 10
Galaxy S
samsung un apple kadar büyük serverları yok .birde eseklik yapmasa daha erken betayı baslatsa daha erken gelirdi ama dağıtımda belki max 1 2 cihaza aynı gün verebilir.cünkü her cihazdaki donanım farklı ve bu cihazlardaki donanımı ayrı ayrı optimize etmesi lazım.
0 Likes
blackdagger
Active Level 3
Galaxy S
Kardo sen maaş mı alıyosun samsungdan 😅 hayır bi önceki gönderimimde de savunur gibi konuştun 😅
123456_
Active Level 10
Galaxy S
hayır.ben sadece bu gecikmenin normal bir sey olduğunu bizim milletin bunu abarttığını soyluyorum.hatta eğer cümle içinde samsung un eseklik yaptığını soyluyorum.para alsam samsung eseklik yaptımı derim? sadece samsung ta zibilyon tane model bulunduğundan ve her modelin islemcisine ayrı ayrı optimize calışmaları zor olduğundan üstelik uı7 ile temelin degiştiğinden bahsediyorum.ama uı8 gecikirse o konu ayrı benden sağlam elestiri gelir tabii.
blackdagger
Active Level 3
Galaxy S
O zaman seneye benim cephede bekliyorum seni kardo çünkü bu geçen senede one ui 6 da aynısı oldu😅
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
uı6 kasımda dağıtıldı yalnız 🤔 eylul aralık aylarında her android firma o zamanlarda dağıttı.zaten one uı hep eylul aralık zamanlarında dagıtılmıs.uı8 temmuzda gelecek onu haber edeyim sana
blackdagger
Active Level 3
Galaxy S
Şöyle bir durum var s serisi aynı zamanda dağıt a serisi bir ay sonra gelsin bunu sen ben düşünüyoruz koca firma düşünemiyor alt yapı çok zayıf