Merhaba cihazim henuz 4 gunluk dün sol alt tarafta ekran kasa arasinda sağ alt taraftan daha fazla bosluk oldugunu farkettim. Kağıt gibi ince seyler... View Post
Merhaba cihazim henuz 4 gunluk dün sol alt tarafta ekran kasa arasinda sağ alt taraftan daha fazla bosluk oldugunu farkettim. Kağıt gibi ince seyler... View Post
Eski telefonumdan yeni telefonuma her şeyi aktarmak istiyorum olduğu gibi bütün galeri vs birde WhatsApp taki mesajlar da geliyor mu WiFi yok yanımda... View Post
Daha 1 aylık cihazım ama gece yatmadan sarjını fullediğim cihaz sabah saat 7 ye kadar ortalama 5 saatte yüzde 8 şarj düşüyor. Güç tasarrufu ve wifi... View Post
Samsung, Galaxy S23 serisinde yaşanan kamera sorunlarını düzelten büyük yazılım güncellemesi yayınladı. Galaxy S23 kamera güncellemesi birçok sorunu... View Post
Samsung S23 telefonum ön kamera ile çekindiğim fotoğrafları çekerken gayet güzei çekiyor ancak galeriye çevresine bir karartma efekti uygulayarak... View Post
Bunlar tam olarak ne ise yarıyor View Post
Arkadaşlar param olsa direkt s21 fe alırım sizce de ekran boyutundan tut özelliklerine kadar on numara cihaz değil mi. View Post
S20 FE 780-G kullanıcısıyım.Güncellemeden sonra ısınma ve pil performansında yarı yarıya düşüş yaşadım.Güncelleme sonrası kabus gibiydi şimdi çok... View Post
Telefoto kameraya alınca görüntü kötüleşiyor eskiden böyle olmuyordu acaba sizde de var mı böyle bir sorun View Post
User | Likes Count |
---|---|
380 | |
309 | |
289 | |
244 | |
234 |
User | Count |
---|---|
58 | |
29 | |
22 | |