cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme gelirse bildirin.

(Topic created on: 2 weeks ago)
247 Views
GalaxyS23u
Active Level 7
Options
Galaxy S

Lütfen one ui 7 güncellemesi gelirse members den bildirin, bizimde haberimiz olsun 🙏😂 habersiz kullanayım demeyin. 

s44m
Active Level 1
Galaxy S
Paramı alıyorsun burada herkes aklı selim insanlar takip ediyorlar aylardır nasıl savunabiliyorsun vatan savunur gibi
muhmak
Active Level 3
Galaxy S

Ne sınıfı anlamadım?ben sınıf demedim,üst seviye dedim

0 Likes
MiktatMert
Active Level 3
Galaxy S
Öncelikle diğer markalar android 16yı vermiyor daha betada çok nadir telefonlar 16yı alıyor ve apple gerçekten bomboş bir telefon, kullanan arkadaşımın tabiriyle teknolojik nokia resmen😅 ama sonuca gelirsek samsung da sadece bu yıla özel büyük bie beklentiye soktu çok iyi animasyonlar çok şeyler yapacağım dedi güncellemeyi ertelediler de ertelediler bu yüzden herkes kızgın açıkçası mesela ben s24u kullanıyorum yd cihaz yazılımı kendim yükledim tryi beklemek yerine ve gerçekten çok beğendim ui7yi ama işte samsung tamamen yanlış politikalar izledi bu yıl çok kötü yönetti güncelleme işini
tajnu
Active Level 3
Galaxy S
Bu sefer de telefonun gözünden yaşlar akıyor diyerek 29 nisana erteliyecekler 
erejS24Ultra
Active Level 6
Galaxy S
Hahahahahaha
erejS24Ultra
Active Level 6
Galaxy S
Guncelmiyiz.com 14 mayıs yazıyor ya o gün bekliyorum ben s24 ultra için
oneui7maduru
Active Level 1
Galaxy S

image

YD9 olunca kesin geliyormuş o tarz yazılar okumuştum.
S24FE bugün gelir mi derdiniz 
Guncelmiyiz sitesinde 20nisan 20 miyiz yazıyor 

Galaxy S
Normalde yarın güvenlik güncellemesi yayınlanıyor ama bilmiyorum gelir mi gelmez mi
0 Likes
Cemil1342
Active Level 5
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz bu güncelleme saçmalığı iyice yılan hikayesine döndü. Sizce csc değiştirip yüklemek mi daha mantıklı yoksa beklemek mi ? Güncellemeyi kurmak istiyorum evet ama korkuyorum bir sorun olur mu diye. Bir de csc değiştiren arkadaşlar nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir mi ?
sarızlı
Active Level 5
Galaxy S
Ben bekleme taraftarıyım az daha sabretmek lazım diye düşünüyorum