Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Ne zaman art arda fotoğraf çeksem bu şekilde fotoğrafları grupluyor bunun bi çözümü yok mu ? View Post
Galaxy S23 FE, Kore'de One UI 6.1.1 güncellemesini aldı Samsung, Güney Kore'de Galaxy S23 FE için One UI 6.1.1 güncellemesini şaşırtıcı bir... View Post
bu internet sitelerinden S24 ultra için önerdiğiniz bir ekran koruyucusu var mı ? View Post
Arkadaşlar şuan s24 kullanıyorum pilinden memnun değilim son güncellemeden sonra pil daha kötü oldu ayrıca kasmaya başladı cihaz şimdi s24 plus mu... View Post
Ama 6.1.1 mi bilemiyecem gecen hafta 12 de diyorlardı 17 ertelenmisti 🤔🤫 View Post
Arkadaşlar hepimiz maalesef görüyoruz ki hâlâ Türkçe dil paketi yok. Birtakım yeni özellikleri kullanmak için. Yani anladık, hadi Türkçe paketi... View Post
Yeterli uzaklıktan sonra baglantisi koltuktan sonraki uyarıyı demiyorum mesela S pen i telefondan çıkardınız ve S pen i yerine takmadan Telefonunuzda... View Post
Bu güncellemeler tam olarak hangi tarihte çıkacak bilgisi olan var mı? Yorumlarda buluşalım Ayrıca hala yapay zeka için türkçe dil desteği gelmedi ya... View Post
Bir tane kamera lensi tıkır tıkır ediyor ekrana sert dokundam bile hissediyorum cok sinir bozucu nefen bunu çözemiyorlar s23 ultra da varmış galiba... View Post
Bu güncelleme sabah geldi ve direk güncelledim bence güzel olmuş.Sizler güncelleme aldınız mı ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
660 | |
624 | |
529 | |
490 | |
402 |