cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası

(Topic created on: a month ago)
62 Views
nonamee_s23
Active Level 10
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s23 ten iphone 16 ya geçmeyi düşnüyorüm. Samsung ve android dünyasini 6 yildır kullanıyorum ve artik ios kullanmak istiyorum. Ama bu eskiyi getir yeniyi götür kampanyasinda telefonumu nasil diğer yeni telefona aktaracağim bilen var mi?

20 Comments
YusufS24U
Active Level 2
Galaxy S
Iphone 16'ya geçilmez aslında bence tercihim değiştirmemeniz😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bence degistir baskan
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Samsungtan ve androidden sıkıldım gibi. 6 yıldır android kullanıyorum değişiklik olsun istiyorum açıkçası. Aslında androidlerde güncellemeler çok yenilik sunuyo ve yeni bir telefona gecmiş hissi veriyor bu yönünü seviyorum ama samsungun bu süreçleri sakız gibi uzatması ve sorunlu güncellemeler için düzeltme güncellemesi yollamasi nedense aylarca gecikiyor. Artık ciddi anlamda sıkıldım. Ama düşüneceğim tavsiyen için teşekkürler daha net bi karar vermedim
0 Likes
HsCobra
Active Level 8
Galaxy S
S25 e geç çok net
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
S25in s23 ten aman aman bi farki yok zaten. Benim isteğim farklı bir işletim sistemine geçmek. Android telefon almak için şuan bir değişim yapmaya gerek duymuyorum. S23 ile s25 arasındaki **bleep** islemci farkı sadece.
HsCobra
Active Level 8
Galaxy S
Tek **bleep** işlemci değil artık yenilikler donanımsal değil yazılımsal oluyor ISP ve NPU teknolojisi sayesinde yani kağıt üzerinde aynı ama gerçekte fatk var ama işletim sistemi değişmke istiyorsan tabiki geç ama unutma 60hz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Iphone larda oluyor mu bilmiyorum samsung iphone telefonlari aliyor ama vatan da olmasi lazim galiba bak bi
Galaxy S
Pro veya pro max model seçmez isen pişman olabilirsin hem pil hemde ekran konusunda
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Prolar çok pahali ve bu paraya değer mi bilemiyorum açıkçasi. Ekran konusunda haklısın iphone 16 60 hz ama prolar da pil konusunda eksik. Pil iyi olsa düşünebilirdim.