Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Ah Samsung ne vardı bu adamların camerasını kullansan bizi neden böyle şeylerle imtihan ediyorsun kardeşim View Post
J7 prime UI7 güncellemesi gelecek mi View Post
Ben 4 gün açık kullandım da pek bir f@rk yok gibi sizce açık mı olmalı kapalı mı? View Post
Bu içerik paylaşırken kişileri göster ayarı one ui 7 de kalktı mı? View Post
Silinen canlı bildirimi tekrar nasil getirebiliriz? Şu anda maç var ve canlı bildirim gelmiştir novbarda kaçinci dk kaç kaç olduğu falan yazıyordu... View Post
Bu yeni gelen güncelemede vulkan nedir nasıl geçilir s21 fe olacakmı View Post
Selamlar herkese , cihazı gesture mod da kullanıyorum ve samsung müzik üzerinden bir şarkıyı üzerine basılı tutup seçtiğimde çizginin aşağısı bu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1629 | |
1346 | |
1080 | |
960 | |
823 |
User | Count |
---|---|
54 | |
41 | |
35 | |