cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe screen static hatası

(Topic created on: 05-09-2025 08:56 PM)
192 Views
attilabeg
Active Level 5
Options
Galaxy S

Selamlar herkese , cihazı gesture mod da kullanıyorum ve samsung müzik üzerinden bir şarkıyı üzerine basılı tutup seçtiğimde çizginin aşağısı bu şekilde oluyor. Aslınca çözümünü de buldum geliştirici seçeneklerinden "Hw katmanlarını devre dışı bırak" diyince çözülüyor ayrıca navigasyon tuşlarıyla kullanınca yine düzeliyor. Şu ana kadar sadece müzik uygulamasında karşılaştım 6.1 de bu vardı 7 ile halen devam ediyor. Members üzerinden birkaç kere geribildirim de yaptım ancak sonuç aynı.

image

6 Comments
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Geçen sizinle aynı sorunu yaşayan birisi vardı ama her uygulamada sorunu yaşıyordu. Paylaşmanız güzel olmuş arkadaşı servise yönlendirmiştim bi de 😂
attilabeg
Active Level 5
Galaxy S
Evet öyle bir arkadaş hatırlıyorum ben de hatta kendisine hw katmanları devre dışı bırkamayı önerdim ama şarj hızlı gider diye uyarı yapmıştım. One UI 7 ile çözülür diye umdum ama değişmedi maalesef
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Ben hiç tecrübe etmedim. İkinci kez bu sorunu yaşayanı görüyorum. Normalde bu ayar kapalı bence sorun donanımsal. Servise götürüp destek almak lazım. Ben ayarları bozunca oluşuyor sandım ama oluşan sorunu geliştiriciyi açıp çözmek çok etik gelmiyor.
attilabeg
Active Level 5
Galaxy S
Ben yazılımsal bir hata olduğu kanaatindeyim hw devre dışı bırakınca bu iş çözülüyorsa cpu işini iyi yapamıyor diye düşünüyorum.
the_caglar
Beginner Level 2
Galaxy S
Merhaba siz s24 fe kullanıcısı olarak ui7 güncellemesini aldınız mı?
0 Likes
attilabeg
Active Level 5
Galaxy S
Polonya cscsi kullanıyorum ben 29 nisanda geldi.
0 Likes