BohemyaLordu
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-17-2024 11:01 AM (Last edited 04-17-2024 11:02 AM ) in
Galaxy S
Arkadaşlar Galaxy S23 kullanıyorum. One UI 6.1 güncellemesinden sonra dokunmatik ekran bazen takılıyor düzeliyor sonra ama çok yapmaya başladı bunu. Samsung bu sorunun Googledan kaynaklı olduğunu söyledi ama ne zaman nasıl düzelecek can sıkmaya başladı artık.
4 Comments
nonamee_s23
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-17-2024 11:22 AM in
Galaxy S
Parmak izi sorununu nisan güncellemsiyle hallettiler ama dokunmatik sorun hala devam mı ediyomuş ya 🤔ama bide 6.1 s23 için sorunları halletmeye yönelik ayrı bi güncelleme göndereceklerini duydum, batarya ve ısınma sorununu da çözmeleri lazım çünkü
BohemyaLordu
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-17-2024 11:33 AM (Last edited 04-17-2024 11:34 AM ) in
Galaxy S
Ben hiç parmak izi sorunu yaşamadım ama 6.1 güncellemesi aldıktan sonra dokunmatik afalladı biraz gün içerisinde rahat 5 6 kez dokunmatiği tepki vermiyor tabi bu durum **bleep** oluyor
ahmettkurkcu
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-17-2024 12:29 PM in
Galaxy S
Ben de bu problemler yok sadece batarya çabuk bitmeye başladı 6.1 güncellemesi sonrası. Keşke 5.1 de kalsaydık 5.1 çok daha iyiydi. Görsellik biraz daha iyi oldu ama batarya performansı kötü olduktan sonra görsellik çok da önemli değil
BohemyaLordu
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-17-2024 12:39 PM in
Galaxy S
Demek ki güncelleme sonrası bazı sorunlar doğurmuş çeşitli olarak en kısa zaman da düzelir umarım kaderi S22 gibi olmaz inş