cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20fe dokunmatik sorunu

(Topic created on: 4 weeks ago)
80 Views
Orçunn
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bi benim telefonumda mı var klavyede zor yazı yazıyorum zaten elinize başka telefon aldığınızda anında anlıyorsunuz ekranda problem olduğunu.İki parmaginizi koyduğunuzda ekran bi yavaşlıyor kaydirmalarda ozellikle fps oyunlarinda pubg de cok rahat farkediyorsunuz keske pubg de tek sorun ekranin yavaşlamasi olsa ekrani dondururken falan.Ekran surekli algilamıyor dokunmatik kesiliyor telefon oyun oynanacak vaziyette degil ki bu yaziyi bile 10dk da yazdim şuraya kadar berbatt berbat ötesi telefon rezillik yani başka birşey değil servise götürdüm inceledi sözde arkaya teknik ekibe goturdu bir sorun yokmuş serviste kalsin incelensin detsyli dedim bi sorun olmadigi icin incelenmez geri gönderilir öylece dedi.Daha önce sıfırladım da her şeyi yaptım.Yok abi cozulmuyor samsung. Sırf kasmasin diye 8/256gb snapdragon aldim maddi acidan en guclu alabildigim buydu yoksa biliyorum samsung almamam gerektiğini ama işte.İşlemciyi nasil kisitliyor yazilim var ya bak başka hicbirsey demiyorum ben samsungta kullandigim j7 prime vardi bi o duzgun o cihazlarinin içinde o da taş gibi telefondu onun hakkini yiyemem neyse nefretimi kustum kenarda birikmişim oldu artik şutluyorum bu cihazi kullananlara sabır diliyorum bu telefon yuzunden.

1 Comment
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Orçunn,

Konu ile ilgili, aşağıdaki kontrolleri yaparak tekrar denemenizi öneririz.

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Cihazınızın yazılımının en yeni sürüme güncellendiğinden emin olun.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Durum hala devam ediyor ise, cihazınızın servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesi gerekebilir. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine ve veri yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes