furkanywz
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Yaklaşık yedi aydır S23 cihazını kullanıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkarmadı, fakat son birkaç gündür ekran dokunmaları algılamıyor. Nedeni ne olabilir?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2024 12:07 AM in
Galaxy S
Öncelikle ekran koruyucusu cam veya jelatin takılıysa onu çıkartın dokunmayı engelliyor olabilir.
Koruyucu cam veya jelatin takılı olmadığı halde bu sorun yaşıyorsanız ayarlar ekran Dokunma hassasiyeti özelliğini açın.
Sorununuzun hiçbir şekilde düzelmediği durumunda Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Sıfırlamadan önce önemli şeylerinizi yedekleyin fotoğraf video ses dosyası müzik rehberi gibi.
Koruyucu cam veya jelatin takılı olmadığı halde bu sorun yaşıyorsanız ayarlar ekran Dokunma hassasiyeti özelliğini açın.
Sorununuzun hiçbir şekilde düzelmediği durumunda Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Sıfırlamadan önce önemli şeylerinizi yedekleyin fotoğraf video ses dosyası müzik rehberi gibi.
2 Comments
KerimKılınç
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2024 10:39 PM in
Galaxy S
Yalnışlıkla dokunma koruması özelliği var. Özelliği açtıysan bundan dolayı olabilir.
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-30-2024 12:07 AM in
Galaxy S
Öncelikle ekran koruyucusu cam veya jelatin takılıysa onu çıkartın dokunmayı engelliyor olabilir.