cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 dokunmatik sorunu

(Topic created on: 12-29-2024 10:32 PM)
102 Views
furkanywz
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yaklaşık yedi aydır S23 cihazını kullanıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkarmadı, fakat son birkaç gündür ekran dokunmaları algılamıyor. Nedeni ne olabilir?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öncelikle ekran koruyucusu cam veya jelatin takılıysa onu çıkartın dokunmayı engelliyor olabilir.
Koruyucu cam veya jelatin takılı olmadığı halde bu sorun yaşıyorsanız ayarlar ekran Dokunma hassasiyeti özelliğini açın.
Sorununuzun hiçbir şekilde düzelmediği durumunda Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Sıfırlamadan önce önemli şeylerinizi yedekleyin fotoğraf video ses dosyası müzik rehberi gibi.

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Galaxy S
Yalnışlıkla dokunma koruması özelliği var. Özelliği açtıysan bundan dolayı olabilir.
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öncelikle ekran koruyucusu cam veya jelatin takılıysa onu çıkartın dokunmayı engelliyor olabilir.
Koruyucu cam veya jelatin takılı olmadığı halde bu sorun yaşıyorsanız ayarlar ekran Dokunma hassasiyeti özelliğini açın.
Sorununuzun hiçbir şekilde düzelmediği durumunda Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Sıfırlamadan önce önemli şeylerinizi yedekleyin fotoğraf video ses dosyası müzik rehberi gibi.
0 Likes