cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Değişim Talebi nasıl oluyor?

(Topic created on: 03-09-2025 03:53 AM)
357 Views
brokoli
Active Level 3
Options
Galaxy S
Öncelikle herkese merhaba s24 plus kullanıcısıyım max 4.5-5 aydır kullanıyorum ön kameramı açtığım zaman siyah bi leke var bu yüzden değişim talebi etmek istiyorum bulunduğum şehirde servis yok kargo ile hangi yolları izlemeliyim değişim talebi için evrak form ve gibi şeyleri anlatmak isteyen varsa memnun olurum nerden nasıl dolduracağım 

27 Comments
HaveanTR
Active Level 1
Galaxy S
Yanlış bilgi vermiyorum kendim apple icin yaptirdim
0 Likes
HaveanTR
Active Level 1
Galaxy S
Elimde fatura var
0 Likes
samsunghrsz
Active Level 3
Galaxy S
Apple dan bahsediyorsun biz samsung tecrübemizden ayrıca tüketici hakem heyeti bu tamir görmüş kayıt açmam demez , sana apple demiştir onu , ayrıca kendi servisi bakmazsada sıkıntı
0 Likes
HaveanTR
Active Level 1
Galaxy S
Olabilir apple uğraştırmıştı sonrasında samsunga geçiş yaptim
0 Likes
samsunghrsz
Active Level 3
Galaxy S
Şunuda sakla şirket bilgilerinde bunları yazacaksın isteyecekler 1741484507807.jpg
samsunghrsz
Active Level 3
Galaxy S
Tamir etselerde sen tüketici hakem heyetine başvurabilirsin , değişim talep ettim onardılar diye , öyle açtılar tamir ettiler başvuramazsın diye birşey yok , tüketici olarak haklarını bilirsen sıkıntı yok , 4 servis formu ile başvurup misli değiştim cihazı , diyorum ya genelde samsung tr değişmemek için herşeyi yapıyor ama hakkını bilirsen söke söle alıyorsun
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Değişim sistemi kanunu şöyle. Servis ilk önce tamire yönünde ilerler tamir edilmez ise değişime kendi karar verir. Ama aynı arızadan 3 kere değişime giderse kanunen değişim hakkı doğar. Ayıplı mal direk değişime giriyor. Siz servise verirken değişim talep etseniz bile servis karar verir. Öyle biliyorum ama bir araştırın derim
0 Likes
JADEmre
Active Level 7
Galaxy S
🙏
0 Likes