cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Değişim Talebi nasıl oluyor?

(Topic created on: 03-09-2025 03:53 AM)
354 Views
brokoli
Active Level 3
Options
Galaxy S
Öncelikle herkese merhaba s24 plus kullanıcısıyım max 4.5-5 aydır kullanıyorum ön kameramı açtığım zaman siyah bi leke var bu yüzden değişim talebi etmek istiyorum bulunduğum şehirde servis yok kargo ile hangi yolları izlemeliyim değişim talebi için evrak form ve gibi şeyleri anlatmak isteyen varsa memnun olurum nerden nasıl dolduracağım 

27 Comments
samsunghrsz
Active Level 3
Galaxy S
Normalde ilk 6 ay içinde böyle bir hakkın var , 2 yılda da var bunu tüketicü hakem heyetiyle halledersin , normalde avrupada bunu yapıyorlar hemen de samsung tr sırf kendi çevlerine versinler diye fazla cihazları değişimi yapmıyorlar , sen servise yollarsın şikayetlerini yazarsın değişim talep edersin , onlar tamir eder geri yollar şanşlıysan başka yerini bozmadan yollarlar ...
0 Likes
brokoli
Active Level 3
Galaxy S
Bu yazacakları mı kendim boş bir kağıda mı yazacağım yoksa bi resmi evrak vs var mı
0 Likes
samsunghrsz
Active Level 3
Galaxy S
Kendin bir beyaz kağıda yazıp kutu içine bırakırsın , ama göndereceğin servisi ara önceden süreci de öğren , samsung u arama boşuna sana bilgi vermezler bilmiyorlarda
samsunghrsz
Active Level 3
Galaxy S
Samsung shoptan sıfır aldığım cihazı 20. Gününde problemleri var değişim talebiyle verdim servise 5 parça değişip 10 parça bozup vermişlerdi hatta teknisyen ile konuştum telefon içeriğinden modelinden bir haberdi değiştik dediklerinden dahi şüphelendim ama hakkımı t0ketici hakem heyeti ile aldım 6 ayda aldım misli ile değişim isteyerek misli ile aldım
samsunghrsz
Active Level 3
Galaxy S
Servis dediğim gibi yaparsa , uzatmadan tüketici hakem heyetine misli değişim talebinde bulun , misli üstünü yollamaları gerek varsa s24 ultra o yoksa ellerinde s25 sahibi bile olabilirsin , sana kolay gelsin
0 Likes
brokoli
Active Level 3
Galaxy S
Hocam cevapların ve tecrübelerin için çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak kargoya verirken tüketici hakem heyetine de aynı gün başvurmalımıyım
samsunghrsz
Active Level 3
Galaxy S
Hayır tüketici hakem heyetine servis onarım kağıdı lazım değişim talebinde bulundum ama onardılar , ayrıca o ekran görüntülerinide sakla sorunu resmettiğin renkli çıktı ile bastırır sunarsın hakem heyetine , fatura servis onarım belgesi diğer kanıtlar başvurursun kaymakamlığa da gitmene gerek yok e devletinle tübis den başvıru yapqbilirsin bağlı olduğun ilçe kaymakamlığına veya il hakem heyetine
HaveanTR
Active Level 1
Galaxy S
Eğer servise gönderin bir bakalım falan diye birşey soylerlerse kabul etmeyin. Servise giden telefonu açıyorlar. Telefonu actiklari icin Tüketici hakem heyetinden de yararlanamiyorsun
0 Likes
brokoli
Active Level 3
Galaxy S
Açmamaları için ne yapacam açmayın mı diyim direk
0 Likes