Merhaba, S23 FE kullanıyorum. Ekran kilitli olduğu zaman WhatsApp bildirimlerinin sesi gelmiyor, fakat ekran açık olduğunda bildirimlerin sesi... View Post
Merhaba, S23 FE kullanıyorum. Ekran kilitli olduğu zaman WhatsApp bildirimlerinin sesi gelmiyor, fakat ekran açık olduğunda bildirimlerin sesi... View Post
Andorid 18 2027 Eylülde çıkarsa O zaman cihaz Alacam Şuanlık günlük Kullanımda Veya Oyunlarda işimi görüyor cihaz Hem Akılıca Yatırım Yaparım Hemde... View Post
Son uygulamaları kapatacağım zaman bugün dikkatimi çekti güvenlik klasördeki galeri açılmış gibi gözüküyor üstüne bastığımda şifre istiyor ve bunu... View Post
Artık iki tane pil simgesi var. View Post
Enson Gelen Güvenlik Güncellemesi Telefon Hoparlörüne Kadar Etki Yarattı. View Post
Ön kamera telefon aşağı tutarken hiç bir sıkıntısı yok yukarı kaldırınca fotoğrafta deli gibi kasıyor ne saçma olay ya bütün saçmalıkları yaşadım şu... View Post
Merhanalar arkadaşlar benim bi sorum olacak s25 serilerinde kilit ekranı saat boyutu büyültüğünde aod saat boyuda büyüyor s25 fe modelinde ise aod... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1537 | |
| 572 | |
| 454 | |
| 451 | |
| 426 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 10 | |
| 8 | |