Original topic:

Cihazda Problem Var

(Topic created on: 07-26-2024 01:01 PM)
251 Views
iamtheteha
Active Level 1
Options
Galaxy S
Telefonu ilk aldığım günden beri bir problem var. Ben S24 Ultra ve ailemde 3 adet S23 Ultra aldı. Birkaç kez APK kurmaya çalıştım ve hata ile karşılaştım. Başka APK dosyaları da yüklemeye çalıştım fakat başarısız oldu. 

image

Ardından aynı APK dosyasını diğer cihazlarda denedim ve kuruldu. Daha sonra geçenlerde Winlator emülatörünü telefonuma indirdim ve emülatörü çalıştırdığımda beni atıyordu. Tekrar düşündüm acaba telefonda mı problem vardır diye. Evdeki diğer 3 adet S23 Ultra telefonunda emülatörü kurdum ve gayet çalışıyordu. Cihazımda bir problem var ama anlamış değilim. Güncellemeler geçer diye düşünmüştüm ama her gün bir şeyde problem keşfediyorum. Canımı sıkıyor, lütfen yardımcı olun
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihaz donanımı yeni olduğundan bazı yazılımlar hata verebilir. Ayrıca korsan kullanımda engelleniyor olabilir. Şahsen ben APK kullanan birisi değilim. Ancak en yeni donanımlarda denediğim de genel olarak korsanda ve eski yazılımlarda bu hatayı aldım. Sizin sorunuz daha farklı olabilir elbette
0 Likes
Galaxy S

Knk play storeda SAİ diye bir uygulama var onla kurmayı dene öyle neden kurulmadığınu açıklıyor muhtemelen eski sürüm terraria indirdiğin içindir android 14 güncellemesiyle eski sürüm apklar yüklenmiyor normal yolla yani pc de adb ile kurman gerekicek 

0 Likes
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Samsung yeni telefonlarda apk'yi engelleyen özel bir donanım kullanılıyor Hatta bu olay yazılım güncellemesi ile diğer telefonlara da gelecek Yani iPhone gibi hiçbir programı dışarıdan indiremeyeceğiz kuramayacağız
0 Likes
iamtheteha
Active Level 1
Galaxy S
soyleki o ozelligin farkindayim ve kapali bir adet apkyi reddedip digerini kurmasi bana sacma geliyor madem koruma var hepsini reddeder gcam kurdugumda calisiyor fakat oyunu hic kurmuyor diger yandan winlator programinda problem cikartiyor direkt
0 Likes