cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tasarım Olarak Hangisi A54 S23Fe S23Ultra Hangi Tasarımı Sevdiniz

(Topic created on: 07-25-2024 08:45 PM)
260 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy S

image

image

image

image

image

H

image
Hangi Tasarım Daha Çok Hoşunuza Gitti Bu Arada Samsungun Tasarım Çalışması Gerekmezmi Arkadaşlar Sizce Bu Arada S23 Ultra Tasarımı A23 33 53 73 Serilerinde Devam Etmekte 54 ve 34 Serilerinde Tasarım Değişti A35 Ve A55 Geçen Sene İle Aynı Tasarımlar Sizi Hangisi Etkiliyor Yorumlayın Bari O Kadar Paylaşım Yapıyorum Saldırın 😁

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben büyük telefon ve düz ekran sevdiğim için s23U diyorum 😌
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Evet Ekranı Katır Kadar Zaten Ama Benim Ellerim De Katır Kadar Olduğu İçin Pek Bir Problem Olmuyor Keyif Alarak Kullanıyorum Birde Kalemi Var Zaten 1 Defa Bile Kullanmadım 😁😁😁
xööcöc
Active Level 6
Galaxy S
Szi objektif yorumlasanız hangisini kullanmayı seviyorsunuz en çok tasarım olrk değil genel olrk
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
S23Ultra Telefonların Tanrısıdır Öyle Bir Akıcılık Ve Hız Varki Hayal Gücünün Ötesinde Pes Yani Böyle Akıcılık Hız Performansı Olması Şaka Düzeyinde Diyebilirim 😁🤟
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
A54 ❤️
alazysS6lite
Active Level 6
Galaxy S
S23 FE'nin o rengiyle tasarımı çok güzel uyuyor şahsen, ama A54 'ün yeşil rengine bayılıyorum. 🤩
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Hic Yeşil A54 Görmedim Ben Siyahını Geçen Yıl Nisan Ayında Aldım Satısa Sundumda Alan Yok Bakalım Fazlalik Elimde A54
0 Likes
alazysS6lite
Active Level 6
Galaxy S
Gerçekten mi? Aslında yeşil A54 lerin yaygın olduğunu sanıyodum. Daha ilk çıktığında kuzenim A54 almıştı ve şu ana kadar da kıskanıyorum kendisini. 😆
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
🤘
0 Likes