One UI 8.5 geldikten sonra sorunsuz çalışan durum çubuğu pil göstergesindeki rakamları gizle özelliği kaldırıldı. Emeği geçen tüm Samsung... View Post
One UI 8.5 geldikten sonra sorunsuz çalışan durum çubuğu pil göstergesindeki rakamları gizle özelliği kaldırıldı. Emeği geçen tüm Samsung... View Post
Selamın aleyküm iyi geceler iyi haftalar arkadaşlar güncel gelişmelere ve sızıntılara göre galaxy S25 serisine 5 haziran 2026 güvenlik güncellemesiyle... View Post
Adaptör değiştirdim arada alıyor arada almıyor ne yaptıysam düzelmiyor View Post
Selam arkadaşlar, son gelen one ui 8.5 ve kulaklığa gelen güncelleme sonrası çok fazla **bleep** kopmalar ve bağlamalar yaşıyorum. Bu sorunun genelde... View Post
Merhabalar ben zil sesi değiştirirken titreşim "zil sesi ile eşitle" diye böyle ayar kullanıyorum Over The Horizon gibi zil sesi "ach"... View Post
Arkadaşlar yorumunuz nedir bütün detaylar burda sizce normal mi genelde oyun oynayan sosyal medya kullanan birisiyim edit işleriyle uğraşmıyorum.... View Post
Arkadaşlar telefonu güncelleyince pili daha hızlı gitmeye başlar performansı düşer lafları nerden geliyo doğru mudur telefonum S25 FE hâlâ... View Post
Son gelen guvenlık guncelemesı ıle artık her yeniden başlatmada uygulamalar optımıze ediliyor yazısını 4 5 defa tekrarlıyor en son yeniden başlatıp... View Post
Pil sağlığı görünmüyor nasıl açabilirim View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1323 | |
| 1133 | |
| 1008 | |
| 756 | |
| 680 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 32 | |