cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buralarda Havalar Soğuk (1)

(Topic created on: 11-08-2024 06:28 PM)
42 Views
interstellar_çorabı
Active Level 7
Options
Galaxy S

Merhaba forumun üyeleri. Bugün sizler için yepyeni bilgilendirici bir seri hazırladım. Biliyorsunuz cihazlarımız Samsung olduğu için mantıken Samsung'un hava durumunu kullanıyoruz. Bu hava durumu da birden fazla güzel bilgi içeriyor. Ben de sizlere biraz yaşadığım ilden, biraz Türkiye'den bilgiler vereceğim. Öyleyse incelemeye başlayalım.

image
Eh, sonbahar geldi soğuk artık hava.
Hem 24 saat hava durumunu istatistiklerle verirken hem de bir haftalık hava durumunu, AQI, UV endeksi, nem, çiy noktası, rüzgar, basınç, gün doğumu ve gün batımı gibi genel olarak sadece araştırarak bulabileceğiniz, hatta belki bulmak için çok uğraşacağınız bilgiler elinizin altında. Aynı zamanda ayın sekiz evresini de büyüyen/küçülen şeklinde gösteriyor. Araştırmaya gerek yok, Samsung elinizin altında!

❄️🌂

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
👏👍😊
Galaxy S
Teşekkür ederim 🥰
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Samsung Hava Durumu gerçekten çok başarılı.Tahminleri de hep doğru çıkıyor,hava durumu verisi aldığı yer baya sağlam
Galaxy S
Gerçekten. Apple'ınkinde bazen yanlış çıkıyor.
OguzhanGoktas
Active Level 4
Galaxy S
Bence en iyisi yerli meteoroloji uygulaması, ikisinide kullanıyorum en doğru yerli olan, bide widget ları bütün hava durumlarından daha iyi.