Arkadaşlar şarja takıyorum 1 dk sonra kendi kendine yavaş şarja geçiyor sebebini bilek var mı? View Post
Arkadaşlar şarja takıyorum 1 dk sonra kendi kendine yavaş şarja geçiyor sebebini bilek var mı? View Post
Cihazım S25FE ve sadece arama sırasında ekranda 3 nokta beliriyor. Ekteki belirme, ekran açıkken gözüküyor; arama dışında başka uygulamaya geçince... View Post
Arkadaşlar now bar açık olmasına rağmen görünmüyor müzik açınca geliyor ama canlı skor gelmiyor bunu nasıl düzeltirim View Post
Herhalde 8.5 ile yeni gelen geri oynatma özelliğini nasıl aktif ediyoruz. Az önce yanlışlıkla bir tuşa bastım ve Samsung AI izlediğim videoyu... View Post
S26 Ultra ev içinde mobil veri skoru böyle sizce iyi mi? View Post
Bu Listede Meeting Assist Ask Al. Touch Assistant. Smart Clipboard, Travel Assist. Social Composer ve daha fazlasr gibi bireysel uygulamalarda... View Post
Membreste bıle kalıte dusuyor cunku sıkıstırma yapıyor gene ıste bu yuzden kendı uygulamasında bıle kalıte dusuyor kendı kodunu yazmadığın surece hep... View Post
Sol alttaki mikrofon simgesine basıp konuşunca yazmıyo ve bastığımda herhangi bir etkileşimde olmuyo çözümünü bilen biri varmı Basılıyor ama... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1166 | |
| 1089 | |
| 916 | |
| 799 | |
| 701 |
| User | Count |
|---|---|
| 39 | |
| 30 | |
| 21 | |