cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 VS buds 2 pro DEGERLENDIRME

(Topic created on: 07-29-2024 11:56 PM)
886 Views
bayibocan
Active Level 7
Options
Galaxy S
YORUMLARIM KISISELDIR BASTAN SOYLEYEYIM... 
BUDS 2 PRO emektarım olurdu kendileri kendisi çok kahrımı çekti bende onun kahrını çekmişim 🤣🤣 kulaktan devamlı akma yapması elimi devamlı tikim varmış gibi veya sanki çok sahnede zıplayan kulaklığı düşmeye yakin olan sanatçı gibi elimi kulağıma götürmem 🤣🤣 son dönemde araya karışan sesler 📢📢 temizlik sonrası cızırtılar, sarǰının çok çabuk bitmesi ve bağlantı kopuklukları hele o dakikalarca temizleme zahmeti yinede hakkını vermeliyim zira ANC si çok iyiydi...

BUDS 3 kendisi ile yeni tanıştım saatler oldu hemen deneyimlerimi paylaşmak istedim kulaktan hiç akma yapmadi ama o kadar alismisimki buds 2 proya elim yinede dusme olmamasina nazaran kontrole gitti zamanla bu tikim duzelecektir sesi daha derin ve cok tiz olmadan aynı ses düzeyinde TOK BIR SEKILDE duymak çok iyiydi gürültü önleme özelliği var fakat çok ilginç bir şekilde hayattan koparmaması yani ortam sesi aynı zamanda seside çok iyi duymami sağladı. Tasarımı çok başarılı şık ve zarif elma özentisi diyenlere iyi tasarıma kendilerinden bir şeyler katarak mixlemek ancak bir erdem olmuş ayakta alkışlıyorum 🫶🫶🫶
BUDS 3 BUYSA BUDS 3 PRO EFSANE OLACAKTIR...

image

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayırlı olsun güle güle kullanın 😊👍
bayibocan
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler 🙏🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu arada silikonsuz olduğu için rahatsızlık veriyor mu ben öylesine soruyorum bu arada
bayibocan
Active Level 7
Galaxy S
Şuan için kulağımın içinde bir rahatlama oldu buds2 proda o kadar çok yerine oturtuyordumki bu çok hafif hissetmiyorum bile varlığını...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Belki kulak ucunu yanlış seçtiniz ondandır buds 2 proda
0 Likes
bayibocan
Active Level 7
Galaxy S
Hepsini denemiştim 1 er gün arayla medium en ideali oldu ona rağmen maalesef üzülerek keşke yanılmış olsaydım diyorum
RüyaA54
Active Level 7
Galaxy S
Hayırlı olsunn
bayibocan
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Buds2 proyu naptın peki? Hijyenden dolayı değiş tokuş yapılmadiğı için ben buds2 pro götürene kadar kullanmayı düşünüyorum. Sonuçta kaliteli bi kulaklık çekmeceye koymak istemem israf olur