cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro deneyim

(Topic created on: 02-05-2025 10:54 AM)
265 Views
MyronBolitarS24U
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Freebuds pro 3 ten geçiş yaptım. 

Öncelikle onun ancsi daha baskındı ama yolda vs çok dalınca sorun oluyordu. Şimdi **bleep** siren vs olduğunda otomatik sesi kesiyor. Sesli komut onda yoktu **bleep** var. Basa tiz ve ses temizliği freebuds'u 2 ye katlar. En üst seviyede Buds 3 Pro inanılmaz temiz ve güzel ses veriyor. Ekolayzer ayarı sonrası daha da güzel oldu(tercih meselesi)
Pubg oynuyorum ve oyun modu ile ses gecikmesi 0 diyebilirim. 
Ergonomi ve kulağa oturma 10/10, diğeri bazen düşecek diye korkuyordum. Tek sorun kulakta takılı iken nabzımı duyuyorum diğerinde bu yoktu. Işığı da aşırı güzel. Kutu aşırı premium duruyor. Sorunuz olursa cevaplarım, teşekkürler 
Ayarları alta bıraktım

image

image

12 Comments
IL-DRAGO
Active Level 4
Galaxy S
Selamun aleyküm. Knka kullandığım bir kaç ayar var cihazın genelinde ve kulaklıkta. Öncelikle cihazın standart (kulaklık olmadan) ekolayzer ayarını "dinamik" olarak kullanıyorum. Dolby Atmos açık ve (Ses) seçeneği ile kullanıyorum. Kulaklık tarafına gelince de kulaklıkta da dolby atmoskulaklığa bağlanınca ayarlarım standart hali ole birebir aynı. Bide cihazın ses ayarlarında ki ekolayzer ayarım standart olarak (dengeli oluyor) kulaklığa bağlı iken. Fakat ben wearable uygulaması üzerinden kulaklığımın ekolayzerini de "dinamik" olarak ayarladım. Sana bu ayarların birebir aynısını tavsiye ederim. Çok keyif alacağını garanti ederim. Son olarak bu kulaklığı 2. elden aldığını söylemiştin. Bu kulaklığı hangi platform üzerinden satın aldın ?
0 Likes
Galaxy S
Asla Dolby açmam, anc açıkken midemi bulandırıyor. Ben daha soft ve net sesler seviyorum
0 Likes
IL-DRAGO
Active Level 4
Galaxy S
Valla ben bu ayarların birebir aynısını sana tavsiye ederim bro. Telefonun ve kulaklığın standart ses performansından çok daha iyisini alıyorum valla. Senin alacağınında garantisini veriyorum.
0 Likes
Galaxy S
Denicem saol
0 Likes
IL-DRAGO
Active Level 4
Galaxy S
Knka bide yorumun son kısmındaki soruma cevap vermedin 😂
0 Likes
Galaxy S
Sahibinden üzerinden aldım 4250
0 Likes
IL-DRAGO
Active Level 4
Galaxy S
Yaşadığın il ile aynı yerde miydi satıcı knka ?
0 Likes
Galaxy S
Evet, deneyip aldım zaten. Eli yüzü düzgündü
0 Likes
IL-DRAGO
Active Level 4
Galaxy S
Çok iyi denk gelmiş sana hayırlı günlerde kullan 😊
0 Likes