mkrts007
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Xiaomi den s23 ultraya geçtim, samsung da her uygulama için ayrı bildirim ayarlama yok mu?
7 Comments
A34_S
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2024 10:15 PM in
Galaxy S
Bildirim ayarları > gelişmiş ayarlara gidin ve bu ayarı açın
mkrts007
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2024 10:20 PM in
Galaxy S
Teşekkür ederim, bi sorum daha olacaktı nette aradım bulamadım gizli uygulamayı uygulamanın gizliliğini kaldırmadan açmanın kısayolu var mı? Xiaomi de ana ekranda büyütme yapınca iki parmakla öyle açılıyordu onun gibi
A34_S
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2024 10:52 PM in
Galaxy S
Bir dakika hemen bakıp geliyorum
A34_S
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2024 10:53 PM in
Galaxy S
Uygulamalar kısımdaki arama yerine uygulamanın ismini yazarak açabilirsiniz. Maalesef daha kısa bir yöntem yok. 😊
RealDtc
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2024 10:16 PM in
Galaxy S
Merhaba hayırlı olsun öncelikle dostum.
Ayarlar>bildirimler>gelişmiş ayarlara girip en aşağıda her uygulama için bildirim kategorilerini yönet seçeneğini aktif etmelisin. Bu özellik uygulama bildirim ayarlarında bildirim kategorileri adında ek bir ayar aktif etmeye yarıyor. Sonrasında istediğin uygulamaya girerek bildirim tonunu değiştirebilirsin.
Ayarlar>bildirimler>gelişmiş ayarlara girip en aşağıda her uygulama için bildirim kategorilerini yönet seçeneğini aktif etmelisin. Bu özellik uygulama bildirim ayarlarında bildirim kategorileri adında ek bir ayar aktif etmeye yarıyor. Sonrasında istediğin uygulamaya girerek bildirim tonunu değiştirebilirsin.
mkrts007
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2024 10:21 PM in
Galaxy S
Teşekkür ederim, bi sorum daha olacaktı nette aradım bulamadım gizli uygulamayı uygulamanın gizliliğini kaldırmadan açmanın kısayolu var mı? Xiaomi de ana ekranda büyütme yapınca iki parmakla öyle açılıyordu onun gibi
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2024 10:24 PM in
Galaxy S
Ayarlar > Uygulamalar > İstediğiniz uygulamaya girin > Bildirimler > Bildirim Kategorileri > uygulamanın hangi bildirimlerini almak istiyorsanız ona girin > Uyarı bölümüne tıklayın ve ses bölümüne girin ve istediğiniz sesi ayarlayın.
Teşekkürler.
Teşekkürler.