cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Batarya Kalibrasyonu ve Batarya değişimi sonrası yapılacaklar

(Topic created on: 08-08-2024 07:14 PM)
324 Views
KeremK00
Active Level 5
Options
Galaxy S

Cihazımı (s21fe) samsung teknik servisinde batarya değişimi yaptım. Şimdi yapmam gereken birşey var mı batarya kalibrasyonu gibi?

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Bataryayı bir kere mümkünse ilk seferinde tamamen boşalt sonra şarj et ve mutlaka 100 olsun

View solution in context

15 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bataryayı 6 saat şarj etmekte fayda var. Zorunlu değil ancak ne olur ne olmaz
0 Likes
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Bataryayı bir kere mümkünse ilk seferinde tamamen boşalt sonra şarj et ve mutlaka 100 olsun
ErtuğrulTez
Active Level 6
Galaxy S
Knk bende vereceğim amoled yanığı ve batarya için güvenilir mi sorun çıkmaz dimi sonra
KeremK00
Active Level 5
Galaxy S
Reis samsungun kendi yetkili servisi zaten sorun olsa çıksa bile kendileri sorumlu olur ki sorun çıkmaz. Ben daha yeni açtım teli bakıcam batarya performansına
ErtuğrulTez
Active Level 6
Galaxy S
Ben 2 si için gideceğim 2 side yaparlar mı geçen sadece amoled sormuştum 2 saate teslim dedi batarya ile 2 sini yaparlar mı acaba
0 Likes
KeremK00
Active Level 5
Galaxy S
Bilmiyorum reis ben kargo ile Ankara Samsung yetkili servise yolladım 2.5 hafta sürdü eğer telefonun üst model ise daha kısa sürebilir
0 Likes
ErtuğrulTez
Active Level 6
Galaxy S
S21 fe 2 saat dediler bana istersen bekle 1 saat dedi haha
0 Likes
ErtuğrulTez
Active Level 6
Galaxy S
Yedekleme yap 0 laniyormus o yüzden vermedim
0 Likes
KeremK00
Active Level 5
Galaxy S
Yedekle verilerini resimlerini yada usb ye aktar telefonu sıfırlasınlar bişey olmaz zaten benimkini sifirlamadılar ama sıfırlasalar çoğu veriyi internete bağlanıp geri getirebilirim.Hem Cihazın daha hızlı çalışırdı
0 Likes