Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
S23 bendeki ön kamera bugün net yarın odaklama yapmıyor net çekmiyor bulanık sizlere bu sorunu yaşayan varmı ....bide son güncellemeden sonra ön... View Post
Arkadaşın aldığım süre nasil sizce View Post
Galerimi cloud ile yedekleyip fabrika ayarı atmıştım. Videolar galerimde görünüyo ancak cloud ile oynat dediğimde video acılmıyor sebebi ne olabilir.... View Post
Sizce 24Fe nin mi s23fe nin mi ekran kasa oranı daha iyi View Post
Ben güncelledim 💫 View Post
Bu normal mi? Telefonu sağ tarafa çevirdiğim zaman renk koyulaşıyor. View Post
Birkaç gün önce gelen Instagram güncellemesini indirdiğimden beri sanki ağır bir oyun oynuyormuşçasına telefonum alev alıyor ve yoğun bir şekilde pili... View Post
Eylül 2024'te alıp o zamandan beri kullandığım cihazda ilk aldığımdan beri Minecraft oynarken 1-2 saniyelik FPS dropları yaşıyorum. Normalde... View Post
Yaklaşık 2 aydır s25+ kullanıcısıyım. 11 saatlik ekran sürem yeni gelen güncellemeler aracılığıyla 6.5 saatlere kadar düştü. Telefonun ayarları... View Post
Eğer çıkarım için daha fazla detay ya da ekran görüntüsü gerekiyorsa lütfen sorun, cevap olarak atabilirim. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1401 | |
1377 | |
837 | |
721 | |
689 |
User | Count |
---|---|
50 | |
43 | |
31 | |