cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arka kamera

(Topic created on: 01-16-2020 02:51 AM)
595 Views
bozoklu
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde s9 plus telefonumun ekranı kırıldı servise götürdüm yaptırdım. Telefonumu götürürken arka kameram gayet iyi çekiyodu. Servisten geldikten sonra telefonumun arka kamerası odaklanmamaya başladı çift kameradan üstteki kamerayla çekerse bulanık alttaki kamerayla(canlı odak) odaklamaya çalışırsa telefon net çekiyo. Acaba sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba bozoklu

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgünüm.

Durumun detaylı incelenebilmesi ve gerekli kontrol ve işlemlerin sağlanabilmesi için hizmet aldığınız Samsung Mobil Cihazlar Yetkili Servis Merkezi Noktası üzerinden yeniden fatura ve kutu içeriğiniz ile birlikte destek almanız gerekmektedir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba.
Hiç arayı açmadan hemen servise geri götürün telefonu, büyük ihtimalle servis montajı sırasında bir hata olmuş.
0 Likes
Galaxy S
Ekranı kırılan telefonu garanti kapsamında mı yaptılar?
bozoklu
Active Level 3
Galaxy S
hayır kırılan telefon garanti kapsamından çıkıyomuş ücret karşılığı yaptırdım
0 Likes
Hans09
Active Level 1
Galaxy S
ekranı kaça yaptırdın
bozoklu
Active Level 3
Galaxy S
1350 tl ye yaptırdım
0 Likes
Hans09
Active Level 1
Galaxy S
ve ekran koruyucu kullanıyor muydun ?
0 Likes
bozoklu
Active Level 3
Galaxy S
aslında kullanmıyodum ama kırılıp yaptırdıktan sonra kullanmaya başladım
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba bozoklu

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgünüm.

Durumun detaylı incelenebilmesi ve gerekli kontrol ve işlemlerin sağlanabilmesi için hizmet aldığınız Samsung Mobil Cihazlar Yetkili Servis Merkezi Noktası üzerinden yeniden fatura ve kutu içeriğiniz ile birlikte destek almanız gerekmektedir.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes