cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arama ekran kapanma

(Topic created on: 08-05-2023 12:17 AM)
657 Views
admgvn
Active Level 2
Options
Galaxy S
Arkadaşlar telefon s22 ultra. Arama yaptığımda ekran bekleme süresi 10 saniye sonra ekran kararıyor (kapanıyor) Bunun süresini uzatabilirmiyiz. Bu arada ekran açık kalma süresi 10 dakikada ayarlı. Çok bilmişlik yapıp Sensör falan deyip saçmalamayınız lütfen teli kulağa götürmeden ve hoparlörde bile olsa arama yaparken 10 saniye sonra ekran kapanıyor.

Artı bir sorum daha olacak bu sorun sadece bu lanet olası telde başıma geldi,
Kilit ekranında yani tel kilitli iken üstten indirilen kısayol paneli kapanmıyor. Sorumu iyi anlayınız öyle cevap veriniz komple her yerden kapatmak istemiyorum üst paneli. Sadece kilit ekranında, üst paneli kapatmak istiyorum. Bildirim falan demiyorum bakın kilit ekranında iken yukarıdan aşağıya çektiğimizde hiç bir şekilde o panelin açılmasını istemiyorum. Varmıdır bunun çözüm yolu? 
3 Comments
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Kapanması çok normal sistemdeki yakınlık sensörleri sayesinde olan bir durum.
Kapanmasından şikayet etmeniz garip geldi. Kulağınıza götürdüğünüzde kapanmıyorsa sorun var demektir asıl tabi siz geliştirici ayarlarını aktif edip sensörleri kapatmadıysanız.

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
1.sorun için ,hayır o süreyi uzatamıyoruz
2.sorun için ,android 13 ile gelen bir özellik ve maalesef ben bu iki sorunu ilk dile getirenlerdenim ve çözüm bulamadım.Yoksa ben de bu iki sorundan rahatsızım,özellikle aramalardaki ekran ısıgının sönme durumundan.Ekranın kapanmasını istemiyorsan menü tusuna basarak arama sırasında menü kısmında tutabilirsin veya baska bir uygulamada iken sönmüyor,o zaman süreyi neye ayarladıysan o kadar açık kalıyor.
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba admgvn,

1. Bu durum yakınlık sensörünüden kaynaklıdır. Bu durumun açma kapama işlemi bulunmuyor. Cihaz otomatik sağlıyor.

2. Konsept gereği kilit ekranında üst paneli kapatma özelliği bulunmuyor.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes