cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android 12 güncelleme sonrası

(Topic created on: 02-24-2022 07:24 PM)
360 Views
black34
Active Level 4
Options
Galaxy S

Herkese merhaba.

Telefonum S20FE telefon android 12 güncelleme sonrası şarjdan sökünce 1 saat olmadan KULLANILMADIĞI HALDE şarj seviyesi düşüyor 100 olunca söktüğümden 1 saat olmadan 99 veya 98 oluyor. Bu durum android 12 güncellemesi öncesinde olmuyordu yani android 11'de böyle bir sorun yoktu böyle bir sorunun olması marka ve modele olan güveni sarsmakta. Lütfen bu sorunu düzeltin. Herkese iyi akşamlar, iyi günler.
24 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
Konu ile ilgili olarak cihazınızı sıfırlamanız da tavsiye ederim sıfırlamadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın şu işlemleri yaparak cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasına tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarını sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın cihazı sıfır almanıza rağmen eğer sorun halen devam ederse incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekir şu işlemler yapılarak hata raporu gönderilebilir uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs
Uygulamasına tıklayıp girin alt tarafta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntıları ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakın sorunun sıklığını seçin hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs
Uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar mutlaka uygulama içerisinde birkaç dakika beklemeniz gerekiyor rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir

Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde uygulama üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
0 Likes
black34
Active Level 4
Galaxy S
Cihazı yeni aldım sayılır kasım ayında aldım telefonda hiç bir sıkıntı yoktu android 12 güncellemesi sonrası oldu sorunlar birde sıfırlamayı daha önce de yapmıştım hiç bir işe yaramadı.
0 Likes
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy S
Çok büyük bir sorun ya telefon hiç kapalı iken %1 şarj yermi batarya ömrü bitmiş
(!) (!)

Gelecek güncellemeler ile oturur %1-%2 çok hesabı yapılacak şarj değil bence.
black34
Active Level 4
Galaxy S
Bence de ama markaya olan güve sarsılıyor ve aynı zamanda modelde gözden düşüyor
Solution
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy S
Merak etmeyin gelecek güncellemeler ile düzeltilecektir bizim gibi kullanıcılara düşen tek görev iyi bir hata raporu oluşturup bildirmek 😀
0 Likes
black34
Active Level 4
Galaxy S
Hata raporu bildirdim bakalım ne olucak ilginize teşekkür ederim.
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy S
Ne demek amacımız yardım etmek 😊
Galaxy S
Samsung cihazlarda maalesef pil 100de fazla durmuyor, bu sorun değildir. fakat ilerleyen dakikalarda da böyle bir düşüş söz konusu ise bir hata raporu gönderin,
0 Likes
Galaxy S
Kesinlikle.
Bence bu sorun değil, çünkü Samsung cihazlarda, cihazlar 100de fazla durmuyor direk düşüyor.
0 Likes