cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nesne silme ,Yansıma ve Gölge Silme İşlevi Desteklenir

(Topic created on: 02-24-2022 06:57 PM)
1817 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba Sevgili Members Üyeleri, 

1 ay önce bir gönderi paylaşmıştım eski modellere nesne silme işlevi geleceğini ve bu modeler arasına S10 serisi ve Note 10 serisi eklenmiştir . S10 ve Note 10 serisi üstündeki modellerde nesne silme özelliği vardı . Bugünkü güncelleme ile S22 serisindeki olan Yansıma ve Gölge Silme işlevide eklenmiş oldu .

(S10 ve Note 10 serisindeki donanımsal problemi çözdükleri için geliştiricilere çok teşekkür ederim nesne silme özelliğini zamanında çok istemiştim ama maalesef S10 ve Note 10 serisine o zaman verilmemişti ama gözden geçireleceğini ve uygulanmaya çalışacağını belirtiler .Uygulanması çok güzel oldu 😍)

İlerleyen periyotlarda Bazı A serisi cihazlara güncelleme ile gelebilir şuanlık sadece A52 ve üstü modellerde desteği var sadece obje silme özelliği verilmiş . A82 5G modelinde her iki özelliğide desteklemektedir .(ilerleyen periyotlarda her iki özelliğinde desteklenebilir .)

image

image

Photo Editor güncellemesi yavaş yavaş yayınlanmaktadır şuan kontrol ettiğimizde güncelleme çıkmıyorsa korkmanıza gerek yok ilerleyen gün içinde sizlerede güncelleme gelicektir .

Destekelenen işlevler nasıl çalışmaktadır ;

Gölge silme işlevi ;
image

image

Gölge silme işlevi çok iyi çalışıyor .Samsung ekibi Siz şöyle güzel özellikleri verin müşteriler sizi hiç bırakmaz 😊😍

image

Nesne silme işlevi 

image

image

Yansıma işlevi ; daha iyi çalışabilir ama yansımalı fotoğraf bulamadım( lensi kirletip çekeyim dedim ama güneş yok yağmur yağıyor 😅😅) yukarıdaki güneşi yansımasını alıp yok etti 

image

Dinlediğiniz için teşekkürler😊

24 Comments
Galaxy S
Alfatürk abi her cihazda mevcut mu
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef her cihaz desteklemiyor A52 ve üstü obje silme S10 ve üstü hepsinde 3 özellikte vardır
Galaxy S
Yapma ya
RecepF
Expert Level 5
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim ne demek 😊
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler kardeşim. Bu güzel özellikler inşallah birçok cihaza gelir...😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim ne demek, umarım hak eden cihazlara gelir 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Acaba A52 içinde nesne silme gelir mi yoksa sadece gölge ve yansıma mı
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Nesne silme geldi A52 modeline ,gölge ve Yansıma belki ilerleyen periyotta olabilir