- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Son güncellemeler ile dikte etmek için ya da seçtiğimiz metni çevirmek için Türkçe dilini kullanamaz olduk. Ayrıca ekran alıntısı aracı ile gif kaydını da kaldırdılar. Bunlar ile ilgili yakın zamanda bir güncelleme gelecek mi? Türkiye yi ne zaman dikkate almaya başlayacaksınız? Samsung pay uygulamasına kart dahi kaydedemiyoruz hala. 2020 yılından beri wallet ı aktif edemediniz. Banka uygulamaları da olmasa temassız ödeme yapamayacağız. Bu kadar yılda bunlar ile ilgili adım atılmaması REZİLLİK. Note 5 den beri note serisini ve şimdi de s23 ultrayı kullanıyorum ama güncellemeleriniz ile o kadar saçmalıyorsunuz ki artık ciddi ciddi Apple platformuna geçmeyi düşünüyorum. Hatta bu aldığım son android telefon olacak!!!
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 01:26 AM in
Galaxy SMerhaba woodiemoodie,
Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 08:44 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 09:26 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 01:26 AM in
Galaxy SMerhaba woodiemoodie,
Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.