cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android 12 güncelleme sonrası oluşan sıkıntılar.

(Topic created on: 01-17-2022 09:29 PM)
1393 Views
black34
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefonum s20fe android 12 güncellemesi gelince direkt olarak güncellemesini yaptım fakat güncellemeden sonra bazı uygulamalar çalışmıyor veya yüklenemiyor buna bir çözüm getirilmesini talep ediyorum.

Resolved!
13 Comments
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Her ana sürüm geçişinde ufak tefek sıkıntılar olur. Gelecek güncellemeler ile düzeltilecektir
black34
Active Level 4
Galaxy S
İnşallah ben de biliyorum düzeltileceğini fakat bilgilendirmek istedim böyle bir sorun olduğundan yine de ilginize teşekkür ederim
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Ben de aynı cihazı kullanıyorum. Evet bir kaç sıkıntı var geri bildirim yaptım 1-2 güncellemeyle düzelir elber
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba black34,

Android12 sürümüne yükselttikten sonra, kullanmış olduğunuz uygulamaların Android12 sürümü ile uyumlu olması gerekmektedir.

Uyumlu olmaması nedeniyle bankacılık, güvenlik, kimlik doğrulama, oyunlar, belgeler vb. gibi indirilen çeşitli uygulamalar düzgün çalışmayabilir ve işlem hatası veya zorunlu sonlandırma gibi sorunlara neden olabilir. Android12 sürümüne yükselttikten sonra, uygulama kullanımı ile ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız eğer, öncelikle uygulamayı Google Play Store veya Galaxy Store aracılığıyla en son sürüme güncellemenizi rica ederiz. Sorunun devam etmesi durumunda uygulama geliştiricisiyle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD