cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 pil sorunu

(Topic created on: 05-04-2024 09:27 AM)
417 Views
furkanxn
Active Level 2
Options
Galaxy S
Son gelen güncelleme ile telefon kendi kendine durduk yere cebimde gün boyunca %10luk şarj tüketmeye başladı ve girdiğim oyunlarda uygulamalarda aynı şekilde baya kayıplar şarj tüketimi konusunda ilk çıktığında almıştım telefonu hiç böyle olmuyodu son gelen iki büyük güncelleme sonrası böyle oldu donma kasma kesinlikle yok ama pil tüketimi fazlasıyla arttı ve aldığom günden beri 60 hz ve 30-40 arası parlaklıkta kullandım hep be güç tasarrufu açıktı bütün uygulamalarıda hep derin uykuya aldım aldığom günden beri böyle kullandım her gelen güncellemede aşağı çekiyor samsung büyük ve yama güncellemerinde hep bu sıkıntılar artıyor başlarda hiç bir problem yok sonrasında hep bu problemler ortaya çıkıyo
0 Likes
10 Comments
samsa-s900
Active Level 4
Galaxy S
Ne bekliyorsunki s23 ün işlemcisi güçlü güçlü demek daha fazla enerji demek oyunda fazla bir pil kaybı normal ve güncellemeler kötüleştiremez imkanı yok
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Öyle bir şey yok 8 gen 2 güçlü ama aynı zamanda çok verimli bir işlemci düşük güç tüketiyor s23ün 3900 mahlık pili 4500 mah olan telefonları geçiyor zaten tabii samsung güncellemeyle bozmazsa
0 Likes
furkanxn
Active Level 2
Galaxy S
Anlayan birisi çıktı sonunda
samsa-s900
Active Level 4
Galaxy S
Arkadaşın dediği gibi boş yapıyorsun 45 watt ile 30 dakikada telefonu şarz edebiliyorsun zaten
0 Likes
furkanxn
Active Level 2
Galaxy S
Profesör bu kadar bilgin var açıkkla o zaman dediğimi durduk yere gün içerinde niye telefon şarj yer
samsa-s900
Active Level 4
Galaxy S
Telefon ilk alındığında şarzı 100% olana kadar kullanılmamalı ve 0 a kadarda kullanılmalı haftada 1 de kapatıp açılması bunu 1ay yaptıktan sonra bırakabilirsin pil ömrünüuzatır
0 Likes
samsa-s900
Active Level 4
Galaxy S
Neden bu kadar yer in cevabıda snapdragon 8 gen 2 güçlü bir işlemci haliylen güç elektrik demek. Cihazınızda daha yavaş bir işlemci olsaydı kullanım süresi uzardı
0 Likes
samsa-s900
Active Level 4
Galaxy S
Samsung bu şarz tüketim hızını görüp 45 wolt destekleyen cihazlar çıkarmıştır bu şarz hızı 30 dakikada şarj edebiliyor. Batarya sağlık tesri yapmanı öneririm😁
0 Likes
furkanxn
Active Level 2
Galaxy S
Bu yazdığımın ultra olup olmaması ile veya 45 watt ile 25 watt ilede alakası yok yazılımsal olarak fazla şarj tüketmeye başladı buda dikkatimi çekti kullandığın işlemcinin arka planda boş yere sarj yememesi lazım telefon olduğu yerde çalışmıyo zorlamıyo kendisini
0 Likes