cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

3 deneyim gününün sonundageneliyle hayal kırıklığından ibaretAndroid 14 🤦🏻

(Topic created on: 11-05-2023 11:08 AM)
501 Views
alper1922
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

Başlıkta da belirttiğim üzere S23 baz modelde deneyimlediğim 3 günün ardından "Android 14 One UI 6.0" güncellemesi stabilizasyon konusunda ciddi sıkıntılara sahip!

Bug ve problemlerle dolu böylesi bir sürüm güncellemesinin hangi kafayla beta'lıktan öteye geçirilip stabil olarak dağıtıldığını anlamakta güçlük çekiyorum! 

%35-40 oranında artan pil tüketimi! 
Arka planda kapatılamayan kapanmayan uygulamalar!
Gece-gündüz modlarının farksızlığı ve işlevsizliği! 
Özellikle zoomlu kamera çekimlerinde ciddi seviyede görülen kalitesizlik! 
Ekran yenileme 60 hz'de iken bir önceki sürüme kıyasla geçişlerde afaki belirginlikte görülen pürüzlenme! 
Yine bir önceki sürüme kıyasla arama zil sesi seviyesinin %30'luk seviyede azaltılması! 

Bunlar şimdilik (BENİM CİHAZIMDA) gözlemlediğim ve beni rahatsız eden ciddi stabilizasyon hataları!

Güncelleme sonrası sizlerin kendi cihazlarında gözlemlediği farklı hatalar sıkıntılar problemler mevcut mu?
5 Comments
faruk6535
Active Level 8
Galaxy S
Malasef S23 ULTRA kullanıyorum android 13 de canavar gibi bi telefon iPhone 14 pro Max geriye bırakmıştı android 14 one ul 6.0 da güzelim telefonu ne hala soktular yemin ederim sanki S23 ULTRA değilde 5.000 TL lik telefon var elimde şimdi bunu iPhone 14 pro Max da değilde iPhone 6s kıyasla inan sınıfta kalır hani android 14 bambaşka olacaktı bumu bambaşka aşırı derecede animasyon sıkıntıları var kamera desen berbat olmuş donma kasma sorunu var aynı senin dediğin şeyler bendede var az önce undawn oyun oynadım oyun bi anda kasmalar oldu dokunmatik çalışmaz oldu dedim oyunda kaynaklı PUBG ya girdim aynı sorun devam etmekte dokunmatik geç algılıyor çalışmıyor telefonu yeniden başlattım düzeldi pil tüketimi desen berbat bu nasıl bişey anlamadım vallahi Su gibi akıyor android 13 de biteremiyordum oyun oynuyordum oynadığım halde 10 saat ekran süresi alıyorumdum şuan 6 saat zor alıyorum ya bazen iyi gidiyor 10 dakika %1 yada %2 bu normal bi bakıyorsun 10 dakika içinde % 4 şarj tüketti bu normal mı beta kullanan kişiler hani canavar olmuştu telefon lanet olsun böyle canavara cihaz bakımı berbat olmuş dijital sağlıkta öyle
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşım merhaba, bence senin cihazda bir sıkıntı var, pil ömrü daha stabil, zil sesinde bir azalma yok, ekran geçişleri daha pürüzsüz, zoom çekimlerinde bir değişiklik yok, sürekli gündüz modunda kullandığımdan sıkıntı yok, kısaca one ui 6 mükemmele yakın, sadece varsayılan yazı tipinin üçüncü taraf yazılımlarda farklı görünmesi denilebilir, yazdıklarına katılmıyorum, ben s23 plus kullanıyorum, siz bence one ui 6 yı sammobilden indirip odinle kurmanızı tavsiye ederim,
Güncelleme sonrasında editörler telefona format atılmasını önermiş ancak ben format dahi atmadım, otadan mükemmel bir güncelleme oldu, sorunsuz kullanım deneyimim var
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Ben normal 5ghz wifiden kurdum her büyük güncellemeleden sonra format atardım gerek bile duymadım şimdi
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim merhaba, bu betaysa stabili düşünemiyorum, betası böyle olan, kararlıda çığır açar herhalde, sürüm numarasına baktığımda beta sürüm numarası olmadığı kararlı resmi sürüm olduğu görünüyor, 🤣
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Bence sizin cihazlarda var problem ben hiçbirini yaşamıyorum hatta pili uzamış kamera iyi olmuş takılma falan yok hiçbir şekilde