Resolved! Solved

Original topic:

Android 12 HDR10+ Problemi!

(Topic created on: 05-23-2022 08:55 AM)
254 Views
barkinyaman
Active Level 3
Options
Galaxy S

Galaxy S10e cihazımda android 12 güncellemesini yaptığımdan beri hdr10+ olarak çektiğim videoları paylaşırken dönüştürmüyor. Durum sadece bana özel değil S10'u olan arkadaşımın cihazı da dönüştürmüyor. Bununla alakalı bir çözümü olan var mı? benim için önemli.

4 Comments
jcifud7fr
Active Level 4
Galaxy S
barkinyaman kardeşim,

Söylediğiniz sorunu bende yaşıyorum üstelik benim telefonum Galaxy S21 olmasına rağmen sosyal ağlara HDR 10+ video atınca desteklemedikleri için bu durumu yaşıyoruz benimde bildiğim kadarıyla bu özelliği yalnızca YouTube platformu destekliyor Samsung için, eğer oraya içerik üretici iseniz şansınızı deneyin derim.

Teşekkürler...
barkinyaman
Active Level 3
Galaxy S
Youtube HDR10+ olarak yayınlamaya izin veriyor ve sadece HDR10+ destekli cihazlarda izleniliyor, benim problemim farklı bir konu. Android 12'den önce dönüştürüyor ve normal video yani sosyal ağlara uyumlu hale getiriyordu. Artık dönüştürmeden paylaşıyor o da gri ve bozuk şekilde paylaşılmış oluyor. S20 kullanan arkadaşımın telefonunda denedim o sorunsuz şekilde dönüştürüyor. Yine de teşekkürler
barkinyaman
Active Level 3
Galaxy S
3 güncelleme geldi, sıfırlamayı da denedim. Fakat hala o sorun düzelmedi, Members'tan hata raporu gönderdiğimde ekran kaydı istendi onu da gönderdim ve bana yine ekran kaydı isteyen bir hazır cevap gönderildi. Muhatap bulamadım kısacası. Bu gün samsung destek hattını aradım yardımcı olmak için tekrar aradıklarını söylediler onu bekleyeceğim. Teşekkür ederim.
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba barkinyaman,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD