cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Al fotoğraf obje silme

(Topic created on: 02-09-2025 11:51 AM)
248 Views
faruk2506
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba s22 ultrada fotoğraf üzerinde objeyi silmek istediğimde objeyi siliyor ama ama onun yerine başka birşey ekliyor ben sadece o objeyi silmek istiyorum bunu düzeltebilirmiyim ayarı falan varmı şimdiden teşekkürler

15 Comments
saidow
Active Level 6
Galaxy S
Fotoyu açınca altta kalem simgesinin sağında yapay zeka (ingilizcesi Aİ) işare var ya hani? Hani onu basıyorsun yapay zeka (ingilizcesi Ai) özellikleri açılıyor ya hani? Aldığınız kullandığınız telefonu sadece aramak ve gelen aramaları açmak için kullanıyorsunuz resmen 🤦‍♂️
0 Likes
Galaxy S
Biliyorum heralde neyin ne olduğunu Ai lafı yok ortada olsa ona göre cevap verirdik Cevabımdan tatmin oldu ki teşekkür etti Demekki sadece silmek var Önce postu iyi bir oku hayali ithamlarda bulunmadan önce Polemik yapmaya gerek yok
0 Likes
saidow
Active Level 6
Galaxy S
AI lafı yok mu cidden? Bidaha bak istersen 😀1739095298411.jpg
0 Likes
Galaxy S
Ben direkt postu okudum Sordum nerden siliyorsunuz diye Demek söylediğim yeri bilmiyormuş Neyse uzatmaya gerek yok
0 Likes
saidow
Active Level 6
Galaxy S
Hatalı olduğunu gördüğün ve apaçık olduğu halde, hatanı kabul bile edemiyorsun kendimden özür diliyorum sana vakit ayırdığım için😂 bol şans
0 Likes
Galaxy S
Kardeşim başlığı okumamışım diyorum ya Sonuçta nesne silme de bir yapay zeka özelliği Postu açan kişi yok ben ordan değil Ai bölümünden silmeden bahsediyorum demedi Asıl ben sana cevap yazıp kendi zamanımdan çaldığım için kendimden özür diliyorum Tamam kapatalım artık Sana iyi günler
0 Likes