Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
merhaba s24 ultrada ilk aldığımda fotoğraflarda bulunan herhangi bi objeyi yapay zeka ile yok edebiliyordum ancak şu günlerde bunu yapamıyorum bi... View Post
Sa, Herkese iyi günler. Oyun oynarken arama çubuğu açılıyo yada elim arama çubuğuna geliyo oyun oynarken engelleme gibi bi şeçeneğimiz yokmu... View Post
Bixby yan tuşa basınca açamıyorum View Post
S24 ultrayı satma kararı aldım onu satıp Türkiye cihazı almayı düşünüyorum a55 alınırmı ne dersiniz ?? View Post
S23 ultra kullanıyorum telefon bazen dokunmatiği algılamıyor özellikle klavyeyi kullanırken k harfine basarken zor oluyor telefonu kalemi ile... View Post
Merhabalar s23 ultra kullanıyorum ama 6.1.1 sürümü henüz gelmedi bunu Manuel olarak indirebilir miyim? View Post
Merhaba arkadaşlar, otomatik karanlık modunu ayarladım fakat kendi kendine kapanıp duruyor sorun sizce neyden olabilir Programlandigi gibi yap... View Post
Uygulamaya tıklayınca 5 saniye siyah ekranda bekleme sorunu ne zaman çözülecek? View Post
Yurt dışı server kayıtlı s23 ultram var ama ne yaptıysam ne ettiysem güncelleme bir türlü gelmiyor View Post
Xiaomi telefonumda ses bağlantısı için bunu kullanıyordum. Samsung telefonumda çalışmadı. Normal midir. Ya da özel bir kablo mu lazım type-c... View Post
User | Likes Count |
---|---|
701 | |
617 | |
399 | |
396 | |
381 |