cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Akıllı saat arama sorunu

(Topic created on: 12-26-2023 09:09 AM)
564 Views
koala93
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba, s22 telefon ve watch gt 3 pro saatim var. Android 14 güncellemesi sonrasında arama geldiğinde telefonu ilk açtığımda ses gelmiyor.

Saatten de ses gelmiyor ama arama ekranında bluetooth cihazını açıp kapattığımda ancak telefondan ses alabiliyorum. 
Başına gelen ya da herhangi bir çözüm önerisi olan var mıdır?
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba koala93,

Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına dönmek bir çok sorunun düzelmesinde etki sağlıyor. Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Telefon sizden uzaksa olabilir telefonla saat aynı anda eşleştiği için uzak da olsa bile ses alamama yada ses gitmeme oluyor benim başımıda gelmişti böyle bi durum
0 Likes
koala93
Active Level 3
Galaxy S
Sorun aslında tam tersi telefondan ses alamıyorum ikisi de elimdeyken
0 Likes
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Memberts üstünden telefonu ve saati test sürecine soktunuz mu denemediyseniz bi deneyim olmazsa servise gönderin bi baksınlar
0 Likes
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Huawei saat ile samsung telefonu kullananlar bu sorunu yaşıyor nedense.
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba koala93,

Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına dönmek bir çok sorunun düzelmesinde etki sağlıyor. Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes