Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
ARKADAŞLAR CÜMLETEN SELAMIN ALEYKÜM YURT DISI S24 ULTRA KULLANIPTA KAYIT YAPTIRAN VEYA E MAIL ATTIRAN OLDU MU..? YAPAN OLDUYSA DÖNÜŞ YAPARSA SEVİNİRİM... View Post
Android cihazımda "At a Glance" ( bir bakışta) widget’la ilgili bir sorun yaşıyorum. Widget yalnızca hava durumunu gösteriyor ve takvim... View Post
Şuan gerçekten çok kötü olduğunu düşünüyorum View Post
Ben kusursuz çalışan bir uygulama ikon paketi indirmek istiyorum. Dark theme yapmak istiyorum. fakat bu konuda bilgim yok. Bazı kişiler goodlock indir... View Post
Birçok insanın bir daha Samsung almama kararı aldığını gördüm. Birçok insanın hayal kırıklığını da gördüm. Samsung bunu ilk defa yapıyor. Elbette... View Post
Eylül ayında Samsung Galaxy s24 ultra aldım. Gerçekten Samsung'un bu son yaptığı hareketlerden çok canım sıkıldı ve iPhone'a geçmek istedim.... View Post
Samsung'un güncelleme politikası hakkında ciddi endişelerim var. Kullanıcı yorumlarını silmek, yapıcı eleştirilerden kaçındıkları izlenimini... View Post
S21 cihazımdabazen başka bir uygulamada uzun işlem yaparken arkada kapatmadığım uygulama otomatik olarak kapanıyor ve bir daha baştan açmak zorunda... View Post
Arkadaşlar Samsung s23 fe kullanıyorum şarji iyi hoş ama orjinal şarj aleti olmadiği icinmi yoksa diger telefondaki verileri direkt buna smart... View Post
Yapay zekanın tahmini Sizce? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1489 | |
1298 | |
1278 | |
1069 | |
1037 |
User | Count |
---|---|
44 | |
38 | |